به گزارش خبرنگار حوزه اخبار داغ گروه فضای مجازی باشگاه خبرنگاران جوان، محمد علیوا با تکیه بر عصا، در میان بلوکهای بتونی به جا مانده از سه جنگ اخیر رژیم صهیونیست، به سمت تحقق رویای حرفهای شدن در ورزش پارکور حرکت میکند. علیوا در هنگام بازگشت از راهپیماییهایی که جناحهای فلسطینی به طور هفتگی در مرز نوار غزه و رژیم صهیونیست برگزار میکنند، پای راست خود را در حمایت از کشورش از دست داده است. او اکنون در محله شجاعیه در غرب شهر غزه که در سال ۲۰۱۴ توسط رژیم اشغالگر قدس ویران شد، زندگی میکند.
علیوا گفت: "بعد از مصدومیت، پارکور برای من به یک چالش تبدیل شد. در آن هنگام احساس کردم اگر در این بازی خطرناک و دشوار موفق شوم، عبور از هر چیز دیگری در زندگی برای من آسان خواهد بود." او ادامه داد:" من از دوستانم خواستم که به من کمک کنند تا با عصا راه بروم، آنها به من کمک کردند و در حال حاضر من هم میتوانم مثل آنها ورزش پارکور را حرفهای دنبال کنم. او درباره ناامیدیهای پی در پی خود افزود: من گاهی اوقات هنگام بازی پارکور ناامید میشوم زیرا میدانم که دیگر هیچ وقت قادر به راه رفتن با دو پا نیستم، اما هنوز هم میتوانم بپرم و پرواز کنم و این ورزش انرژی فوق العادهای به من میدهد."
این جوان فلسطینی اضافه کرد:" ابوسلطان ۳۲ ساله از گسترش ورزش پارکور در سالهای اخیر در نوار غزه بهره برداری و اولین آکادمی تخصصی آموزش پارکور در فلسطین را افتتاح کرد. این ورزش برای نسلی از جوانان فلسطینی که با کمبود شدید فرصتهای شغلی بزرگ شدهاند، میتواند وسیلهای برای ابراز وجود باشد."
ابوسلطان گفت: من از سال ۲۰۰۵ این ورزش را آموختم. در آن زمان، ما جایی برای آموزش نداشتیم، فیلمهای آموزشی را از یوتیوب تماشا میکردیم و در گورستانها و بر روی آوار خانهها که توسط رژیم صهیونیست نابود شد، تمرین میکردیم . به گفته او، پارکور ورزشی است که مردم آن را خطرناک میدانند، اما من آن را تمرکز و مهارت میبینم. ما در این باشگاه، «چگونه بر ترس خود غلبه کنیم» را آموزش می دهیم. اگر چه بودجه کمی به این آکادمی نوپا تعلق گرفته است، اما علیوا افتخار میکند که اکنون ۷۰ عضو که ۷ نفر آنها دختر هستند را آموزش میدهد. البته شایان ذکر است که اولین مسابقات پارکور در ماه فوریه برگزار میشود.
بیشتر بخوانید
انتهای پیام/