![حکم رئیس اسبق جمعیت هلال احمر به اتهام اختلاس تایید شد](https://cdn.yjc.ir/files/fa/news/1403/11/20/20330104_431.jpg)
به گزارش خبرنگار بورس گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، قدیمی های بازار سرمایه می دانند که انتخابات به راحتی بر روند شاخص بورس تاثیر می گذارد به نحوی که یا بازار را از حالت خرسی در می آورد یا آنکه به راحتی روند نزولی به خود می گیرد.
اما رنگ و بوی بازار سرمایه امسال با سال گذشته متفاوت است به سبب آنکه سهامداران زیادی وارد این بازار شدند به همین سبب ممکن است اشخاصی سیاسی بازار سرمایه را پله ای برای پیروزی خود در این مارتن بدانند.
به گونه ای که اخیرا محسن رضایی دبیر تشخیص مصلحت طی یک نشسته خبری در رابطه با اوضاع بازار سرمایه در سال ۱۴۰۰، اظهار کرد: مسئله بازگشت رونق به بورس قابل حل است ولی دولت فعلی توانایی بهبود آن را ندارد، اما ما این وعده را به سرمایه گذاران می دهیم که در آینده نه چندان دور بازار سرمایه با رونق مواجه خواهد شد.
حال ما برای بررسی تاثیر بیشتر این انتخابات بر بازار سرمایه با چند کارشناس ذی صلاح به گفت و گو نشستیم.
عباسعلی حقانی نسب کارشناس بازار سرمایه در گفت و گو با خبرنگار بورس باشگاه خبرنگاران جوان، در رابطه با تاثیر انتخابات ۱۴۰۰ بر بازار سرمایه، اظهار کرد: در انتخابات ۱۴۰۰ دو گروه وجود دارند که یکی از آن ها پیش بینی می کند که در انتخابات رای می آورد به همین سبب سعی می کند بازار را تا روز موعودش منفی نگهدار دارد.
او تصریح کرد: اهرم هایی در بازار سرمایه وجود دارد که دو جناح باتوجه به نزدیک شدن به انتخابات دارند از آن به نحوی استفاده می کنند، برآورد ما این است که تا قبل از زمان موعود یعنی زمان انتخابات اوضاع بازار سرمایه چندان مناسب نخواهد بود.
این کارشناس بازار سرمایه تصریح کرد: اما پس از انتخابات با توجه به صحبت هایی که در رابطه با کاهش نرخ سود بانکی یا امکان ورود ایران به بحث FATF می شود می توان برای آینده بازار سرمایه دل گرم بود.
حقانی نسب گفت: جناحی که اکنون سرکار است به طور عملی رو به سمتی آورده که اوضاع فعلی بازار را حفظ کند و روند آن را مثبت نگه دارد اما از آنجایی که خیلی کار کردش در رابطه با حمایت از بازار سرمایه مشخص نیست نمی تواند چندان موفق باشد.
او بیان کرد: سیاستی که اکنون در رابطه با نرخ سود بانکی یا نرخ ارز گرفته شده نشان از عدم حمایت مسئولان از بازار سرمایه دارد.
این کارشناس بازار سرمایه تاکید کرد: متاسفانه به دلیل آنکه بازار سرمایه در سال ۹۹ ضریب نفوذش زیاد شده ممکن است جناح های سیاسی برای برنده شدن در انتخابات از آن سوء استفاده کنند.
احمد رضا جبل عاملی کارشناس بازار سرمایه در گفت و گو با خبرنگار بورس باشگاه خبرنگاران جوان، در رابطه با تاثیر انتخابات ۱۴۰۰ بر عملکرد سهامداران گفت: روند شاخص در فروردین ماه و اردیبهشت سال ۱۴۰۰ به نظر نمی رسند همانند سال ۹۹ گذشته باشد به سبب آنکه یک بی اعتمادی شدید بین مردم و بازار سرمایه به وجود آمده است که پایه اصلی آن را می توان قیمت گذاری های دستوری و دخالت های پی درپی مسئولان دانست
او بیان کرد: متاسفانه عملکرد دولت به نحوی شده است که تا افراد سرمایه هایشان را در یک جا سرمایه گذاری می کنند به سرعت در قبال آن واکنش نشان می دهد، همین امر توانسته بر ریزش بازارهای مالی موثر واقع شود.
جبل عاملی گفت: در سال ۱۴۰۰ مسئولان واکنش چندانی نسبت به بازار سرمایه نشان نخواهند داد به سبب آنکه امسال توجه بیشترشان را بر اخذ مالیات ها خواهند گذاشت.
بیشتر بخوانید
سعید نصیری کارشناس بازار سرمایه در گفت و گو با خبرنگار بورس باشگاه خبرنگاران جوان، در رابطه با اینکه انتخابات ۱۴۰۰ چه تاثیری بر روند بازار سرمایه دارد، اظهار کرد: معمولا موضوع انتخابات و تاثیراتش بر بازار سرمایه در سراسر جهان امری طبیعی است به طوری که در این رابطه می توان به بررسی هایی که آمریکا طی ۱۰ دوره برای سنجش میزان اثر گذاری انتخابات بر روند بازار سرمایه اش انجام داده اشاره کرد.
او بیان کرد: معمولا بازار سرمایه در زمان های انتخابات با رشد کمی مواجه می شود اما اگر تغییر جهتش به سمت نزولی باشد نشان از تغییر حزب دولتی دارد.
این کارشناس بازار سرمایه تاکید کرد: در ایران طی بررسی هایی که از دوره مرحوم هاشمی رفسنجانی صورت گرفت بازار همیشه قبل از انتخابات با رشد مواجه می شود و بعد از آن هم وارد یک رکود میان مدت می شد، امسال نیز همه فکر می کردند که بازار سرمایه تا اردیبهشت ماه با رشد مواجه شود اما این امر رخ نداد و شاخص بورس از شهریور با اُفت مواجه شد.
نصیری گفت: همیشه بازار سرمایه در ابتدای سال جدید با توجه به فیلدهای اقتصادی با رشد مواجه می شود اما سوال اینجاست که اکنون با توجه به اُفتی که بازار درگیر آن شده اوضاعش به چه نحوی است؟ اگر از لحاظ بنیادی بخواهیم بررسی کنیم بعضی از سهام ها با رشد مواجه خواهد شد.
اینکارشناس بازار سرمایه گفت: مسئله ای که اکنون در ایران وجود دارد بحث رکود است، این امر بسیار بر اقتصاد به ویژه بازار سرمایه تاثیر گذار خواهد بود، در حال حاضر ما در کشور به دلایل زیادی اعم از تحریم ها و اوضاع نامطلوب بحران کرونا با کمبود نقدینگی مواجه هستیم.
در پایان باید گفت، درست است که کارشناسان بازار سرمایه می گویند انتخابات ۱۴۰۰ بر بازار سرمایه تاثیر گذار است اما مسئولان و مدیران سازمان بورس نباید حفظ و صیانت از بازار سرمایه را به فراموشی بسپارند بلکه باید در این مدت دوماهه توجه خود را افزایش دهند.
گزارش از یاسمن خانکش زاده
انتهای پیام/
بورس دوره اش تمام شد.حواستون به جیب هاتون در آغاز قرن جدید باشه.
باید شرط مدرک تحصیلی برای حجم معاملات بیشتر اجباری شود.
باید جلوی تراکنش های مشکوک در بورس گرفته شود.
قرار بود یارانه ها را سه برابر کنند چه شد؟
قرار بود از بورس حمایت شود چه شد؟
قرار بود سهام عدالت سر سفره مردم بیاید چه شد؟؟
قرار بود دلار را زیر 10 هزار تومان کنند چه شد؟
قرار بود وزیران ناکارآمد را برکنار کنند چه شد؟
قرار بود قانون مبارزه با دلالی در بازار املاک را برقرار کنند چه شد؟
قرار بود همسان سازی بازنشستگان تامین اجتماعی اجرا شود چه شد؟
قرار بود حداقل حقوق کارگران را به بالای خط فقر بیاورند چه شد؟
قرار بود مرخصی زایمان زنان شاغل بیشتر شود چه شد؟
قرار بود ثبت نام دوباره یارانه سهام عدالت و یارانه برای افرادی که ندارند انجام شود چه شد؟
قرار بود حمل و نقل عمومی در همه شهرها فعالتر شود و مترو کلان شهرها به اتمام برسد چه شد؟
قرار بود اینترنت ملی نیمه ارزان راه بیافتد چه شد؟
قرار بود وام قرض الحسنه بانکها به جای کارمندان بانک به مردم داده شود چه شد؟
قرار بود وام ازدواج و وام مسکن جوانان 2 تا 3 برابر شود چه شد؟
قرار بود تکلیف استخدام قراردادی و پیمانی های شرکتها و حق التدریسی ها مشخص شود و رسمی شوند چه شد؟
در بودجه 1400 هیچ کدام از موارد بالا نیامده.بجز همسان سازی حقوق بازنشستگان تامین اجتماعی که اونم خیلی از بازنشستگان کشوری کمتر است.
از دولت و مجلس انقلابی انتظار بیشتری داشتیم.متاسفانه چند ماه آینده هم دولت و مجلس درگیر انتخابات میشود.
بخدا مردم مشکل دارند.اینهایی که گفتم در خانواده ما و نزدیکان ما به وفور مطرح میشود و مردم گلایه دارند.
آقایون دولت و مجلس انقلابی عجله کنید سال جهش تولید گذشت امسال هم زود تمام میشود و هنوز شما قوانین حمایتی را در دولت و مجلس انقلابی ننوشته اید.وای بحال اجرای اونها.
رئیس جمهور بعدی حتما این موارد را پیگیری کند.رسانه ها هم پیگیر باشند.بخدا خسته شدیم فقط وعده می دهند.کی عملی میکنید.
صدا و سیما مگر کارشناس ندارد متوجه باشد کدام خبر با جمعیت بیشتری از مردم مرتبط و برای مردم بیشتری مهم است.
امروز درد مردم اقتصادی است اما کارشناسان صدا و سیما چون جیب خودشان پر است اهمیتی به اقتصاد خانواده و اقتصاد اجتماع نمی دهند.
ادغام کارگزاری ها چرا انجام نمیشود.
کجای دنیا 107 کارگزاری تو یک کشور 80 میلیونی است؟
ترکیه با اون اقتصاد آزادی که دارد 20 کارگزاری بورس دارد.
کره جنوبی و مالزی هم زیر 40 کارگزاری بورس دارند.
اونوقت اقتصاد دولتی ما بالای 100 کارگزاری که بیشترشون کارایی ندارند و پاسخگوی ارباب رجوع نیستن.
آموزش برای سهامداران ندارند.
اطلاع رسانی ضعیفی دارند.
پشتیبانی از نرم افزار آنلاین افتضاح.
روابط عمومی هم ندارند.تلفن هاشون هم یا جواب نمی دهند یا مشغولند.
البته چند کارگزاری کمی خوبن اما 80 کارگزاری باید تعطیل کرد.
اونم تو این اوضاع برای صرفه جویی دفاتر لازم است.
چون خودم تو کار هستم با اطلاع کامل گفتم.
بور همیشه سال انتخابات خوب بوده بدون شک
جایی گفتی متاسفانه!!! ضریب نفوذ بورس در سال ۹۹ زیاد شده!!! این کجاش بده.
این رسانه بهتره در انتخاب کارشناسانش دقت کند چون با اعتبار رسانه ای خود سروکار دارد.
بزاره بورس به حال خودش باشه
اما به جای نگا کردن؛
لطفا لطفا
فقط و فقط
به حرف رهبری گوش بده و سعی کنه با تکیه به «داخل»، وضع کشور را رو به بهبودی ببره...
البته
جلوی آمریکا و اسرائیل و... هم بتونه مثل «مرد» مقاومت و ایستادگی کنه،
نه
مثل بعضی ها بخنده و اونا را «کدخدا» صدا بزنه........
..............
#اللهم_عجل_لولیڪ_الفرج
نصف مردم هجوم میارن که احمدی نژاد درنیاد نصف دیگه هجوم میارن که احمدی نژاد دربیاد
و به هدف خود که شلوغی پای صندوقها هست میرسند و اصلاً مهم نیست چه کسی رئیس جمهور باشد