به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از تبریز،علی رخ افروز معاون بهبود تولیدات گیاهی جهاد کشاورزی آذربایجان شرقی گفت:شاید چنین تصور شود که شهرستان تبریز، منطقهای صنعتی است و بخش کشاورزی قابل توجهی ندارد، اما بررسیهای میدانی و کارشناسی، نشان میدهد که این شهرستان، ظرفیتهای ویژهای در بخش کشاورزی دارد که کشت کلزا از مهمترین آنها است.
او با بیان اینکه شهرستان تبریز در حوزه زراعت، دامداری و مرغداری نیز ظرفیتهای خوبی داردافزود:دشت تبریز ظرفیتهای بسیاری داشته و اگر محصولات زراعی به صورت اصولی در آن کشت شود، در مورد بیشتر محصولات، امکان کشت دوم نیز وجود دارد.
اوبا بیان اینکه شهرستان تبریز از نظر تولیدات زراعی، به ویژه در کشت غلات، کلزا و علوفه جایگاه و تولیدات خوبی دارد تاکید کرد: کشت کلزا نمونهای از محصولات خاص کشت شده در این منطقه است.
معاون بهبود تولیدات گیاهی جهاد کشاورزی آذربایجان شرقی با اشاره به وجود ظرفیتهای لازم برای توسعه کشت کلزا در استان و به ویژه شهرستان خاطرنشان کرد: با توجه به اینکه در حوضه آبریز دریاچه ارومیه قرار داریم، با توسعه کشت کلزا میتوانیم استفاده حداقلی از آب داشته باشیم و همچنین روغن مصرفی مردم را تامین کنیم.
رخ افروز اظهار کرد: از کنجاله کلزا نیز میتوان به عنوان تغذیه در مرغداریها استفاده کرد.
او با اشاره به ظرفیتهای شهرستان تبریز در رابطه با ایجاد گلخانهها گفت: در این رابطه نیز تولیدات خوبی داشته و بازار خوبی هم داریم و همچنین کشت جو و ذرت نیز در این شهرستان جایگاه خاصی دارد.
اوتاکید کرد: تبریز جزو شهرستانهایی است که اگر با دید کارشناسانه به بخش کشاورزی آن ورود کرده و بهره برداران را به طور کارشناسی شده هدایت کنیم، تولیدات و عملکرد بسیار خوبی داشته و این روند توجیه اقتصادی و فنی لازم را دارد.
انتهای پیام/