به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، اگر زرشک را با روش درست تفت ندهیم، سیاه، خشک و تلخ میشود. در این جا قرار است با روش صحیح تفت دادن زرشک آشنا شویم تا پفدار و خوش رنگ شود و برای تزیین زرشک پلو یا برنج بتوان با اطمینان از آن استفاده کرد.
روش صحیح تفت دادن زرشک
یک روش خوب برای تفت دادن زرشک، استفاده از شکر، کره و زعفران است تا زرشکها طعم و شکل بهتری بگیرد.
۱- شکر و زرشک را مخلوط کنید.
۲- در ماهی تابه چند قطره روغن سرخکردنی و یک تکه کوچک کره بریزید. سپس روی شعله گاز با حرارت کم قرار دهید.
۳- وقتی روغن و کره گرم شد، چند ثانیه زرشک را تفت دهید. دقت کنید که روغن و کره گرم شده باشد، نه داغ! اگر ماهی تابه داغ شود، زرشک میسوزد. اجازه دهید کمی زرشکها شروع به جوشیدن و پف کنند. وقتی پف کردند، سریع گاز را خاموش کنید.
۴- همان موقع که حرارت گاز را خاموش کردید، یک قاشق زعفران، گلاب یا آب جوشیده، به مخلوط زرشک و شکر اضافه کنید. ریختن گلاب یا زعفران باعث میشود که زرشک حالت پفکی بگیرد و خشک نشود.
نکات مهم
*بعد از تفت دادن زرشک، از گلاب یا آب جوشیده استفاده و آب زعفران را جدا با برنج قاطی کنید و زرشک را بعد روی آن بریزید. با این کار هم عطر زعفران حفظ میشود، هم رنگ زرشک، قرمز و درخشان باقی میماند.
*زرشک را چه تازه باشد چه خشک، در فریزر نگهداری کنید تا رنگ آن ثابت بماند و کدر نشود. همچنین با فریز کردن زرشک، مدت زمان بیشتری میتوانید آن را نگهداری کنید.
مواد لازم
زرشک: ۲ واحد (برای مثال دو قاشق غذا خوری)
شکر: یک تا ۲ واحد (یک یا دو قاشق غذا خوری)
زعفران یا گلاب یا آب جوشیده: یک واحد (یک قاشق غذا خوری)
روغن سرخ کردنی و کره: کمی
منبع: خراسان
انتهای پیام/