به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، امروز قصد داریم دستور تهیه کیک موزاییک کدوحلوایی را به شما آموزش دهیم با ما همراه باشید.
مواد لازم:
نزدیک ۱ کیلوگرم کدوحلوایی
کمی کمتر از ۱ پیمانه شکر
حدود ۱/۴ پیمانه آب برای پختن کدوحلواییها
۱ قاشق غذاخوری کره آب شده
حدود ۱ الی ۱ ونیم بسته، بیسکویت پتی بور ساده
۱ پیمانه فندق یا گردو درشت خرد شده
کمی هل، زعفران و دارچین حین پوره کردن کدوحلوایی
بیشتر بخوانید
طرز تهیه:
کدوحلوایی هارو با شکر و آب بپزین تا نرم شن، بعد از اینکه سرد شدن پوره کنین و کره رو اضافه کنید و مخلوط کنین، در طرف دیگه، بیسکویت هارو هرکدومو به ۴ قسمت تقسیم کنین، شاید به بیسکویت بیشتری نیاز داشتین، پوره و فندق یا گردوها رو اضافه کنید و مخلوط کنین، داخل قالب بانت که سلفون کشیدین بریزین و یکنواخت کنین و ۲-۳ ساعت بزارین فریزر، بعد دربیارین و ۱۵ دقیقه صبر کنید، بعد برش دهید.
منبع:شبکه آشپزی
انتهای پیام/