به گزارش گروه شهروند خبرنگار باشگاه خبرنگاران جوان، دانه برف که یکی از زیباترین خلقت خداوند است که در شمال کشور با استفاده از دانههای سفید رنگ یک دسر خوشمزه به نام برف دوشاب درست میکنند.
برف دوشاب، اربه دوشاب یک دسر بسیار لذیذ و خوش طعم است که از برف و شیره انگور یا شیره اربه است.
بارش برف گرمای خاصی را به جمع خانوادههای روستایی به ویژه ییلاقات املش داده است. در این منطقه روستاییان پس از بارش برف زمستانه اربه دوشاب را با برف به هم میآمیزند و میخورند.
در طب سنتی به بیمارانی که مبتلا به فاویسم و زردی (یرقان) هستند این دسر خوشمزه را میخوراندند که خاصیت درمانی داشت.
شهروندخبرنگار ما فیلمی از درست کردن این دسر خوشمزه در ارتفاعات املش استان گیلان ارسال کرده است که مشاهده میکنید.
منبع: شهروندخبرنگار - گیلان
بیشتر بخوانید: