به گزارش گروه استانهای باشگاه خبرنگاران جوان از اهواز، قدرت اله شاکری نژاد رئیس دانشگاه علوم پزشکی بهبهان گفت: به واسطه طرح شهید سلیمانی ۸ هزار و ۳۰۱ تست رپید و ۳ هزار و ۱۹۷ تست pcr کرونا ویروس در شهرهای بهبهان و آغاجاری انجام شد.
او بیان داشت: در بیمارستان شهیدزاده تمام خدمات درمانی به بیماران ارائه میشود. بیمارستان فریده بهبهانی به عنوان یک بیمارستان تک تخصصی در حوزه زنان فعالیت میکند و بیمارستان اشرفی اصفهانی در آغاجاری مستقر است که هر ۳ بیمارستان وابسته به دانشکده علوم پزشکی بهبهان هستند، بیمارستان شهید مصطفی خمینی بهبهان که وابسته به تامین اجتماعی است، بیماران کرونایی را پذیرش میکند.
شاکری نژاد با بیان اینکه بیمارستان در دست ساخت ولیعصر (عج) بهبهان نیز امیدواریم در ماههای ابتدایی ۱۴۰۰ به بهره برداری برسد، افزود: در اسفند ماه سال ۹۸ همزمان با شیوع بیماری کرونا در کشور، تنها ۶ تخت آی سی یو در بیمارستان شهیدزاده وجود داشت همچنین بیمارستان تامین اجتماعی شهرستان فاقد تخت آی سی یو بود.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی بهبهان تصریح کرد: در ابتدای شیوع کرونا مشکلات زیادی را تجربه کردیم، اما با پیگیریهایی که انجام شد و با کمک دانشگاه جندی شاپور اهواز و معاونت درمان وزارت بهداشت ۱۰ تخت آی سی یو دیگر به ظرفیت تختهای منطقه اضافه شد و در حال حاضر ۱۶ تخت آی سی یو وجود دارد و مجوز راه اندازی تخت آی سی یو در بیمارستان تامین اجتماعی شهرستان بهبهان اخذ شد.
این مقام مسئول ادامه داد: در بیمارستان شهیدزاده دستگاه سی تی اسکن بسیار خوبی موجود است، اما دستگاه ام آر آی بیمارستان، به صورت خرید خدمت از بخش خصوصی در حال استفاده است و در این زمینه هیچ مشکلی نداریم و ۲ بخش وی آی پی و داخلی بیمارستان شهیدزاده به بیماران کرونایی اختصاص یافت و به تدریج بخش اطفال، داخلی ۲ و روانپزشکی برای کروناییها در نظر گرفته شد. در واقع پنج بخش از این بیمارستان به ظرفیت ۹۰ تخت در اختیار بیماران کرونایی قرار دارد.
او گفت: یک بخش برای بیماران کرونایی با ظرفیت ۲۰ تخت در بیمارستان تامین اجتماعی راه اندازی کنیم که جا دارد از پرسنل این بیمارستان تشکر کنم. از ابتدای شیوع کرونا در شهرستان، بالغ بر ۱۰۰ تخت منحصر به بیماران کرونایی داشتیم و در حال حاضر بخش آی سی یو ما قابلیت اضافه شدن تا ۲۰ تخت را دارد.
شاکری نژاد ادامه داد: اگر طرح شهید سلیمانی نبود تعداد فوتیها و بستریهای ما ۱۰ برابر الان بود. این طرح با همکاری و همدلی پرسنل بهداشت و درمان در کشور، بسیج مستضعفان هلال احمر و نیروهای مردمی در حال انجام است که دستاوردهای بسیار خوبی داشته است.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی بهبهان اظهار داشت: طرح شهید قاسم سلیمانی در شهرستان بهبهان از چهارم آذر ماه به صورت آزمایشی شروع شد و فعالیت آن به صورت رسمی از روز هفدهم آذرماه شروع شد. یکی از خصوصیات بسیار خوب این طرح، بیماریابی و رهگیری بیماران کرونایی است و برای این کار تیمهای نظارتی، مراقبتی و حمایتی تشکیل شد.
انتهای پیام/م