در مطلب زیر چند ترفند مهم برای اینکه کیک پف کند را آموزش می‌دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، بیشترین مشکل کیک پز‌ها پف نکردن کیک هست خیلی وقتا کیک حالت شیرینی به خودش میگیره و موادش به هم میچسبن و اصلا حالت پف ندارن، که دلایل اونو میتونید در زیر مشاهده کنید.

۱) تخم مرغ مستقیم از یخچال خارج شده و داخل کیک استفاده شده (حتما باید برای همه نوع کیک تخم مرغ نیم ساعت داخل اتاق بمونه و بعد استفاده بشه).

۲) مقدار مایعات مثل آب، شیر، ماست، دوغ و …دقیق نبوده یا مایع خیلی خیلی رقیق شده یا غلیظ.

۳) میزان هم زدن خیلی کم بوده، ولی در اواخر که نباید مواد هم بخوره زیاد هم خورده و از همه مهمتر مخلوط کردن دورانی در هم زدن رعایت نشده.

۴) دمای فر یا خیلی زیاد بوده یا خیلی کم (اگر زیاد باشه کیک پف نمیکنه و بیشتر نپخته میمونه و اگر کم باشه کیک پف میکنه، ولی به مرور پفش رو از دست میده و سفت میشه)

۵) فر از قبل گرم نشده (اگر فر از قبل گرم نشه همه پف کیک میخوابه).


بیشتر بخوانید

۶) مواد رو بدون اولویت دستور مخلوط کردید یعنی هرچیزی رو هر وقت خواستید ریختیداین موضوع خیلی زیاد پیش میاد و خیلی روی پف کیک تاثیر منفی داره.

۷) از کره یا روغن سرد و آب نشده استفاده کردید یا خیلی داغش کردید و اضافش کردید.

منبع:شبکه آشپزی

انتهای پیام/

 

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.