به گزارش حوزه دفاعی امنیتی گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان، سردار محمد زهرایی رئیس سازمان بسیج سازندگی صبح امروز شنبه در سومین همایش «ره نشان گروههای جهادی» با موضوع هنر و رسانه که در مجتمع حضرت ولیعصر (عج) برگزار شد، اظهار کرد: بسیج سازندگی سال ۱۳۷۹ تاسیس شده و این زمانی است که جهاد سازندگی در وزارت کشاورزی ادغام شد. تشکیل این قشر از بسیج بدین منظور بود تا تفکر و اقدام جهادی از بین نرود.
وی افزود: بسیج سازندگی ساماندهی و سازماندهی جریانهای جهادی را برعهده دارد؛ به نحوی که اکنون ۴۲ هزار گروه جهادی فعالیت میکنند، در گام بعدی جریان جهادی باید به جبهه جهادی تشکیل شود، از سوی دیگر اجرای پروژههای کوچک و زود بازده و عام المنفعه را انجام میدهد.
زهرایی عنوان کرد: بسیج سازندگی در بیش از ۱۰ هزار روستا و مناطق محروم حاشیه شهرها فعالیت جهادی میکند، ماموریت بعدی بسیج سازندگی فعالیت در اقتصاد مقاومتی است که راه اندازی صندوقهای قرض الحسنه است که تاکنون ۲۴ هزار صندوق قرض الحسنه راه اندازی شده که این صندوقها تا امروز بیش از پنج هزار میلیارد تومان گردش مالی داشتند و توانستند ۷۰ هزار شغل را ایجاد کنند بدون اینکه بسیج بخواهد در این صندوقها تصدی گری داشته باشد.
وی افزود: در کرونا جهادگران بسیجی به کرونا حمله کردند و همانند شب عملیات فتح خرمشهر عمل کردند، زیرا در ایام شیوع کرونا گروههای جهادی علاوه بر فعالیت در تولید ماسک و محلولهای ضدعفونی، تعداد ۱۵۰ هزار طلبه بسیجی برای تغسیل و تدفین متوفیان کرونایی اعلام آمادگی کردند.
زهرایی ادامه داد: یکی از مولفهها برای قوی شدن استفاده از گروههای جهادی است؛ به عبارت دیگر اگر دشمن ۴۲ هزار گروه جهادی داشت که بخشی از اینها مانند پزشکان به صورت تخصصی فعالیت میکردند کارهای بزرگی میتوانست انجام دهد.
وی اضافه کرد: برای تعامل با رسانهها از کسانیکه در گروههای جهادی حضور دارند و کار رسانهای انجام میدهند، به رسانهها معرفی میشوند؛ همچنین کارگروه رسانه با حضور نمایندگان رسانهها تشکیل خواهد شد و در ادامه اقدامی مشترک با جریان رسانهای کشور توسط کارگروه رسانهای که تعیین میشود، صورت میگیرد.
انتهای پیام/