به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اصفهان، کارخانه کنسروسازی در کاشان از سال ۹۱ عملیات اجرایی آن آغاز شد و پس از تجهیز و بهرهبرداری در سال ۹۷ تنها سه روز پس از افتتاح و راهاندازی به دلیل نبود سرمایه در گردش تعطیل شد.
تلاشهای بسیار زیادی در زمینه راهاندازی مجدد این واحد تولیدی صورت پذیرفت، اما بروکراسی اداری و سنگاندازیهایی که در مسیر راه بود مانع از آن شد تا کارخانه تولید کنسرو در کاشان نفس تازهای بگیرد تا زمانی که با پیشنهادات بنیاد برکت چند روزی است که چرخ تولید این کارخانه به راه افتاده است.
مدیرعامل این واحد تولیدی با بیان اینکه با راهاندازی این خط تولیدی ۱۲ خانم و پنج نفر آقا مشغول به کار شدند، اظهار داشت: ظرفیت این خط هفت و ۴۰۰ تن در سال است و استعداد جذب ۵۵ تا ۶۰ نفر نیرو به صورت مستقیم را دارد.
او با بیان اینکه این خط تولیدی تا سه فاز میتواند گسترش پیدا کند و تا به این میزان به صورت مستقیم میتواند جذب نیرو داشته باشیم، افزود: این خط تولیدی ظرفیت تولید پنج تن در روز را دارد و با یک شیفت ۵۵ نفر را به صورت مستقیم میتواند مشغول به کار کند.
منبع:تسنیم
انتهای پیام/ش