به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اصفهان،محمد رضا عباسی مدیر شیلات و امور آبزیان سازمان جهاد کشاورزی استان اصفهان گفت: در فصول خارج از تولید (پنج ماهه نخست امسال) بیش از ۱۲ میلیون تخم چشم زده در استان اصفهان تولید شد.
محمد رضا عباسی افزود: به طور قطع در پاییز و زمستان میزان بسیار زیادی از این محصول تولید میشود.
او گفت: پیش از این در زنجیره تولید ماهیان قزل آلا نیاز بود تخم چشم زده از خارج از کشور وارد میشد که با اصلاح نژاد و اقدامات علمی صورت گرفته، هم اکنون این محصول همه ماههای سال قابلیت تولید دارد.
او گفت: در استان اصفهان بیش از ۴۰۰ مزرعه کوچک و بزرگ، ماهی قزل آلا پرواری و گوشتی تولید میکنند و علاوه بر تأمین نیاز بازار استان، به دیگر مناطق کشور نیز صادارت دارند.
تخم ماهی چشمزده مهمترین نیازمندی مجتمعهای پرورش ماهی قزل آلااست و از حیث امنیت غذایی و تداوم عملکرد واحدهای پرورش ماهی اهمیت دارد.
حدود هشت هزار و ۴۰۰ تن ماهی سردآبی از جمله قزل آلا پارسال در استان اصفهان تولید شد.
اصفهان به عنوان یکی از استانهای بزرگ و تأثیرگذار در بخش کشاورزی از جمله آبزیان کشور شناخته میشود.
انتهای پیام/م