مصطفی جاوید، یک آگاه محلی و صاحب اراضی که درختان در آن قطع شدند، در گفتوگو با خبرنگار گروه استانهای باشگاه خبرنگاران جوان از اهواز، گفت: بین ۱۸۰ تا ۲۰۰ اصله درخت از سوی افراد ناشناس و شبانه به نابودی کشیده شدند.
او با بیان اینکه برخی از درختان به صورت کامل قلع و قمع و شکسته شدند، افزود: تعدادی دیگر نیز تنه شان با یک تیز بُر، احتمالا تبر، زخمی و کنده شده که این عمل غیر انسانی باعث نابودی درخت گردو میشود، زیرا اگرچه ساقه آن به صورت کامل قطع نشده، اما پس از گذشت یک سال خشک میشود و راهی برای «بازگشت» و سرسبزی دوباره ندارد.
جاوید بیان داشت: پیشتر نیز افرادی به دلیل مشکلات طایفه ای، خانواده ما را متهم و تهدید کرده بودند و احتمالا همان افراد نیز حالا تهدیدات خود را عملیاتی کردند، زیرا قبلا نیز سابقه چنین اقداماتی را داشته و حصارهای ایجاد شده در پیرامون زمینهای کشاورزی عمو زاده ام را تخریب کردند.
ما مستقلا قادر به راستی آزمایی ادعاهای مطرح شده در صحبتهای فوق نیستیم، زیرا دسترسی به اطلاعات و دلیل مشکلات بین این ۲ خانواده برای ما میسر نیست، اما به تازگی و در چند ماه گذشته صدها هزار هکتار از اراضی و مراتع جنگلی در استان خوزستان دچار آتش سوزی شده و هزاران اصله درخت کهنسال از جمله بلوط و بنه و حیواناتی مانند سنجاب و پرندگان کم یاب سوختند که دلیل آن نیز «نزاع و درگیری های طایفهای» عنوان شده بود.
بر اساس گفتههای این آگاه محلی مراحل طرح شکایت نسبت به نابودی درختان انجام شده و قرار است کارشناسی از سوی نیروی انتظامی به صورت میدانی منطقه «گندمکال امام زاده عبدالله» در بخش «صیدون» از توابع شهرستان باغملک در استان خوزستان را مورد بازرسی و بررسی قرار دهد.
امید است با برگزاری کلاسهای آموزشی و نشان دادن اهمیت طبیعت برای بشریت و همچنین اقدامات پیشگیرانه از بروز وتکرار چنین حوادثی جلوگیری شود.
انتهای پیام/ن