به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، در ادامه قصد داریم شما را با دستور پخت آبگوشت کشک لری آشنا کنیم.
مواد مورد نیاز:
نخود و لوبیا ۱ پیمانه
لوبیا چیتی یکدوم پیمانه
عدس یکدوم پیمانه
گوشت گردن گوسفند ۱ کیلوگرم
پیاز ۱ عدد درشت
بادمجان ورقه کرده و سرخکرده ۴ عدد درشت
نمک، فلفل و زردچوبه به میزان لازم
کشک ۱ پیمانه
سیر سرخکرده ۴ حبه
نعنا داغ ۱ قاشق سوپخوری
آبگوشت کشک بادمجان
بیشتر بخوانید:
طرز تهیه آبگوشت کشک بادمجان:
۱٫ حبوبات را از شب قبل بخیسانید و بعد آب آن را دور بریزید.
۲٫ آنگاه گوشت و پیاز را همراه با حبوبات در قابلمه بریزید و به مقدار لازم آب بیفزائید و روی حرارت بگذارید تا بجوشد.
۳٫ سپس حرارت را ملایم کنید تا آبگوشت بپزد. حال بادمجانها، نمک، فلفل و زردچوبه را به آن بیفزائید.
۴٫ کشک را، در اواخر پخت، به آبگوشت اضافه کنید و با سیر و نعنا داغ آن را بیارائید.
فواید کشک و خواص کشک
هر ۱۰۰ گرم کشک حدود ۱۰۵ تا ۱۲۰ کیلو کالری دارد که میتواند انرژی بدن شما را تامین کند.
از خواص کشک اینست که کشک دارای اسیدهای آلی است و در نتیجه ضد عفونی کننده دستگاه هاضمه (معده، رودهی کوچک و رودهی بزرگ) است.
یکی دیگر از خواص کشک و فواید کشک اینست که کشک یک غذای نفاخ و سفت کننده روده است. سعی کنید به همراه کشک از نعنای خشک استفاده کنید.
خواص کشک
یکی دیگر از خواص کشک کلسیم بالا و فسفر موجود در کشک است که از پوکی استخوان جلوگیری میکند.
یکی از فواید کشک اینست که گرسنگی را رفع میکند و حجم کمی از معده را پر خواهد کرد. از کشک به عنوان یک افزودنی به غذاهایی مانند آش رشته، آش جو، کشک بادمجان و حلیم بادمجان استفاده میشود.
کشک یکی از غنیترین منابع پروتئین حیوانی میباشد. این نکته را یاداوری میکنیم که سعی کنید از کشکهای بسته بندی (پاستوریزه) شده که دارای برچسب و مجوز بهداشتی میباشند، استفاده کنید. تا از نظر بهداشتی و ایمنی خیالتان راحت باشد. همچنین حتما کشک را در یخچال نگهداری نمایید.
سعی کنید از کشک جامد استفاده کنید و کشک مایع را حدود ۲۰ دقیقه بجوشانید.
منبع: کی آشپزه
انتهای پیام/