در گزارش زیر طرز تهیه کیک هندوانه‌ای را به شما آموزش می‌دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، در ادامه قصد داریم شما را با طرز تهیه کیک هندوانه‌ای آشنا کنیم.

مواد لازم
آرد قنادی دو پیمانه
شیر دوسوم پیمانه
شکر یک پیمانه
تخم مرغ سه عدد
روغن مایع نصف پیمانه
بیکینگ پودر یک قاشق مربا خوری
وانیل‏ نصف قاشق چای خوری
رنگ خوراکی قرمز و سبز کمی
شکلات اشکی (برای تزئین) کمی


بیشتر بخوانید:

آموزش آشپزی؛ از فوت و فن‌های شامی نخودچی تهرانی و راز‌های خوشمزه شدن سویا تا کیک قهوه کافی شاپی + تصاویر



طرز تهیه
تمام مواد را نیم ساعت قبل از یخچال خارج کنید تا با محیط هم دما شوند.

تخم مرغ‌ها را همراه وانیل و شکر با همزن انقدر بزنید تا سفید و کشدار شود.

آرد را همراه بیکینگ پودر سه بار الک کنید.

شیر را به مخلوط تخم مرغ‌ها اضافه کنید و در حد مخلوط شدن بزنید.

روغن را هم اضافه کنید و در حد مخلوط شدن با همزن بزنید.

آرد الک شده را در دو مرحله به مواد تخم مرغی اضافه کنید و با همزن دستی مخلوط کنید.

برای کیک مواد را باید به سه قسمت که در پایین توضیح دادم، به رنگ‌های سفید و سبز و قرمز تقسیم کنیم.

ابتدا تمام مواد را به دو قسمت مساوی تقسیم کنید و به یک قسمت آن رنگ قرمز خوراکی اضافه کنید و بقیه را برای رنگ سبز و سفید نگه دارید.

از روی مواد باقی مانده یک سوم برای رنگ سفید جدا کنید و به دو سوم باقی مانده رنگ سبز اضافه کنید.

ته تابه دیواره بلند یا قابلمه کاغذ روغنی بیاندازید و چرب کنید.

روی شعله گاز شعله پخش کن بگذارید و شعله را کم کنید.

ابتدا مواد سبز را از مرکز تابه بریزید تا در کل تابه یا قابلمه پخش شود.

سپس رنگ سفید را از مرکز رنگ سبز بریزید.

در آخر رنگ قرمز را از مرکز رنگ سفید بریزید.

روی در تابه یا قابلمه دم کن بگذارید و روی شعله پخش کن قرار دهید.

نیم ساعت بعد با خلال دندان یا چنگال چک کنید.

حدود یک ساعت نهایت یکساعت و نیم زمان برای پخت لازم است.

بعد از پخت کیک کاغذ روغنی را از روی کیک جدا کنید و برش دهید وقتی کیک کمی از حرارت افتاد با شکلات اشکی تزئین کنید.

منبع: پاپیون

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.