دبیر انجمن تغذیه البرز گفت: تغذیه‌ی نامناسب امکان ابتلا به سنگ کیسه‌ی صفرا را افزایش می‌دهد.

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از البرز، سنگ کیسه ی صفرا مشکل رایجی است و به دلایل مختلفی نیز شکل می‌گیرد ولی  متاسفانه تغذیه‌ی نامناسب امکان ابتلا به سنگ کیسه‌ی صفرا را افزایش می‌دهد.

 سنگ کیسه صفرا اجازه نمی‌دهد تا کیسه صفرا کارش را انجام بدهد، بنابراین جلوی هضم راحت تمام غذا‌ها را می‌گیرد.

زهرا احدی، دبیر انجمن تغذیه البرز در این باره به خبرنگار ما گفت: عواملی که باعث افزایش ریسک ایجاد سنگ صفرامی شود کاهش وزن سریع،مصرف داروهای  مثل قرص های ضد بارداری، دیابت و بارداری است.

دبیر انجمن تغذیه البرز افزود: افراد چاق باید به تدریج وزن کم کنند چون  کاهش وزن سریع می تواند ریسک ایجاد سنگ صفرا را افزایش دهد.

احدی گفت: برای نداشتن  سنگ کیسه صفرا باید از خوردن غذا‌های سرخ شده، روغن‌ حیوانی، قند، شکر،نان سفید، لبنیات، چیبس، بستنی پرهیز کرد.

او افزود: مصرف منابع غذایی که حاوی ویتامین سی هستند مانند مرکبات، لیموترش، سرکه سیب، کربوهیدرات فیبردار، میوه سبزیجات، چای سبز، گوشت کم چرب،  برای کسانی که سنگ کیسه صفرا دارند توصیه می شود.

انتهای پیام/ ر .ن 

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.