به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از شهرکرد، محمود فروزنده سرپرست مدیریت درمان تامین اجتماعی چهارمحال و بختیاری اظهار داشت: بیش از ۹۵ درصد نسخ پزشکی چهارمحال و بختیاری در مراکز و درمانگاههای خصوصی و توسط پزشکان طرف قرارداد تامین اجتماعی به صورت الکترونیکی صادر میشود.
او با اشاره به اینکه این طرح از سال ۹۵ به صورت پایلوت در برخی استانهای کشور آغاز شده بود، افزود: پزشکان برای استفاده از سامانه نسخهنویسی الکترونیک باید در این سامانه به آدرس ep.tamin.ir ثبتنام و توسط سازمان تامین اجتماعی تایید شوند.
بیشتر بخوانید
فروزنده اضافه کرد: بیمار میتواند با ارائه کدملی و مدرک شناسایی عکسدار مانند شناسنامه یا حتی ارائه جلد دفترچه بیمه به پزشک مراجعه و پزشک اقدام به تجویز دارو و خدمات پاراکلینیکی به صورت الکترونیک خواهد کرد که در سراسر کشور قابل دریافت است. همچنین در صورتی که یک یا چند قلم از دارو در داروخانهای موجود نباشد بیمار میتواند با مراجعه به سایر داروخانهها آن را تهیه و سپس در سامانه ثبت میشود.
او ادامه داد: عدم صدور دفترچه بیمه تامین اجتماعی در راستای انجام تکالیف بالادستی از جمله برنامه ششم توسعه، حرکت به سوی دولت الکترونیک و حذف رفت و آمد بیمهشدگان انجام و از اول اسفندماه امسال صدور دفترچه کاغذی حذف و بیمهشدگان از طریق سامانه الکترونیکی میتوانند خدمات درمانی را در مراکز بستری و سرپایی دریافت کنند.
فروزنده با اشاره به اینکه در صورت قطعی اینترنت یا عدموجود مقطعی هرگونه زیرساخت لازم، از تجویز نسخه در سربرگ پزشک استفاده میشود، گفت: در این صورت یک برگ برای بیمار و یک برگ برای ارائه پزشک به سازمان تامین اجتماعی اختصاص داده میشود.
او با بیان اینکه طرح حذف دفترچه کاغذی از دو سال پیش در مراکز ملکی سازمان تامین اجتماعی انجام میشد، عنوان داشت: در این مراکز از جمله بیمارستان امام علی (ع) و پلیکلینیک جنب سازمان انتقال خون شهرکرد و ... نیازی به ارائه دفترچه کاغذی نیست.
فروزنده با تاکید بر لزوم پرداخت حق بیمه به منظور بهرهمندی از استحقاق درمان، اضافه کرد: بیمهشدگان میتوانند از طریق شمارهگیری #۱۱۴۲۰۴* از استحقاق درمان خود با دریافت کد رهگیری مطلع شوند. همچنین بیمهشدگان برای مشاهده سوابق بیمهای خود میتوانند به آدرس eservises.tamin.ir مراجعه کنند.
او با بیان اینکه سوابق پزشکی بیمار در سامانه الکترونیکی ثبت و برای پزشک قابل مشاهده است، خاطرنشان کرد: در سامانه الکترونیک ۸۰ درصد حقالزحمه پزشک ظرف ۲۴ ساعت و به صورت آنلاین پرداخت و ۲۰ درصد مابقی نیز تا دهم ماه بعد واریز خواهد شد، داروخانهها نیز ۳۰ درصد مبلغ نسخ را به صورت آنلاین دریافت میکنند.
فروزنده با اشاره به اینکه حدود نیمی از جمعیت استان تحت پوشش بیمه تامین اجتماعی قرار دارند، اضافه کرد: طی ۹ ماهه امسال بیش از دو میلیون و ۳۲۴ هزار مراجعه در مراکز سرپایی و ۴ هزار و ۲۰۰ مراجعه به مراکز غیرمستقیم و طرف قرارداد سازمان تامین اجتماعی استان ثبت شده است.
انتهای پیام/ف