به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان ازقم،علیرضا زاکانی رئیس مرکز پژوهشهای مجلس شورای اسلامی با اشاره به ضرورت نظارت و قاعده گذاری بنیادی در خصوص فضای مجازی گفت: الگوسازی استان قم به عنوان کانون فکری و ام القری جهان اسلام، نیازمند تامین بخشی از عنصر انسانی و فکری است.
نماینده مردم قم در مجلس شورای اسلامی تشدید سرعت انتقال پیام جمهوری اسلامی در عرصه جهانی را مورد توجه قرار داد و افزود: با توجه به ظرفیتهای موجود اگر قم میان سایر استانها به الگوی مناسبی تبدیل شود، امکانی را فراهم میکند تا تحول اساسی در جامعه اسلامی رقم زده شود.
زاکانی با تاکید بر نقش اصحاب رسانه در خصوص نظارت بر فهم واقعیتها و همچنین انتقال پیام به بطن جامعه در راستای تحقق اهداف انقلاب عنوان کرد: طرح قانونی در مرکز پژوهشها باید با جدیت بیشتری دنبال شود تا در این راستا بتوانیم از افراد جهادی پشتیبانی کنیم، چرا که این افراد نیروهای محرک در کلیه چالشها و حوادث غیر مترقبه از جمله سیل و زلزله هستند.
رئیس مرکز پژوهشهای مجلس شورای اسلامی با اشاره به ظرفیتهای انباشته درون کشور از نیروی انسانی و فکری اضافه کرد: توجه به ملت و تکیه به مردم لازمه این مقدمه است که مردم با امیدواری در کلیه عرصهها حضور در جامعه داشته باشند.
زاکانی جامعه اسلامی را به عنوان جامعهای که در آن عدالت، معنویت، آزادی بیان و مولد امنیت برای عموم دانست و ابراز کرد: وصیّت نامه امام برای امروز و آینده دارای محتوای غنی است و باید به عنوان راهنما مورد استفاده قرار میگیرد.
رئیس مرکز پژوهشهای مجلس شورای اسلامی ابراز کرد: دشمنان به دنبال ناامیدی مردم و سرخوردگی آنها هستند تا امکانی را فراهم کنند که بزرگترین سرمایه یک ملت یعنی نیروی انسانی جامعه تحلیل برود.
زاکانی با اشاره به ضرورت افزایش ۲۵ درصدی حقوق کارمندان در سال جدید افزود: واقعیت تلخ این است که بسیاری از مسئولان فضای مجازی را توجیه میکنند و هیچ گونه مسؤلیت پذیری در این راستا وجود ندارد.
رئیس مرکز با تاکید بر وجود ۱۶۰۰ بافت فرسوده در استان قم گفت: اخیرا قرار بود که تعداد دو شهرستان به قم اضافه شود که این موضوع به دلیل وجود مخالفان و موافقان زیاد فعلا مسکوت مانده است.
انتهای پیام/۴۶۰/ش