به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اصفهان، مهرداد معمارزاده رئیس بیمارستان کودکان امام حسین (ع) اصفهان، با اعلام اینکه همزمان با دهه مبارک فجر و دهمین سال فعالیت بیمارستان تخصصی کودکان امام حسین (ع)، چندین پروژه در این بیمارستان به بهره برداری رسید، اظهار کرد: اولین پروژه بهره برداری از دستگاه ام آر آی یک و نیم تسلا بود که به همت خیرین اصفهانی خریداری و به بیمارستان اهدا شده است.
او با اشاره به اینکه دستگاه ام آر آی با همت مهندس حاجی آبادی و فروزبخش به بیمارستان کودکان امام حسین (ع) اهدا شده است، گفت: هزینه این دستگاه ۴ و نیم میلیارد تومان با ارز ۴ هزار تومان است که اگر با ارز نیمایی حساب کنیم حداقل ۴ برابر افزایش پیدا میکند.
نصب پیشرفتهترین دستگاه ام آر آی در بیمارستان
رئیس بیمارستان کودکان امام حسین (ع) افزود: این دستگاه ام آر آی، پیشرفتهترین نوع دستگاه است و با امکاناتی که در بیمارستان وجود دارد میتوان از کودکان ام آر آی گرفت.
او با اشاره به پیگیری ۱۰ ساله برای اضافه کردن این دستگاه به تنها بیمارستان تخصصی کودکان در اصفهان، گفت: به لطف خدا و همت خیران امروز توانستیم این دستگاه را وارد چرخه خدمت رسانی به بیماران کنیم و برای اولین بار دستگاه پیشرفته با امکانات به روز ویژه اطفال در بخش دولتی نصب شده است.
تکنولوژی و سرعت فوق العاده دستگاه سی تی اسکن جدید
معمارزاده از خریداری و نصب دستگاه سی تی اسکن ۱۶ اسلایس از سوی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان با استفاده از تسهیلات بانکی و با ارز دولتی خبر داد و گفت: ارزش دستگاه سی تی اسکن نیز ۲ میلیارد تومان با ارز دولتی است و دستگاه فوق العاده سریعی است که سی تی برای کودکان را در عرض چند ثانیه انجام میدهد.
او خاطرنشان کرد: انجام سی تی اسکن برای کودکان مشکل است، چون نگه داشتن آنها روی دستگاه سخت و تکان خوردن آنها منجر به خرابی تصویر میشود، اما این دستگاه با تکنولوژی فوق العادهای که دارد زمان تصویربرداری را به حداقل میرساند. این دستگاه توانایی انجام آنژیوگرافی عروق محیطی و عروق بزرگ بدن را دارد و امکان خوبی برای تشخیص ناهنجاریهای عروق بزرگ فراهم میکند. قدرت دستگاه ۸ برابر دستگاهی است که قبلا داشتیم و پیشرفتهترین و به روزترین دستگاه در نوع خودش است.
اهدای دستگاه دیالیز ویژه بخش آی سی یو
رئیس بیمارستان تخصصی کودکان امام حسین (ع) پروژه بعدی را خریداری دستگاه دیالیزی از سوی مهندس کمیلی خیر اصفهانی اعلام کرد و افزود: ارزش این دستگاه ۴۵۰ میلیون تومان است. تا پیش از نصب این دستگاه، مجبور بودیم بیماران بدحالی که در بخش آی سی یو هستند و نیاز به دیالیز دارند را به بخش دیالیز منتقل کنیم و جابجایی بیمار کار سختی بود، اما با خریداری و نصب این دستگاه، بیماران بدحال در آی سی یو در همان بخش دیالیز میشوند.
اهدای دستگاه آندوسکوپی و آزمایشگاهی
اواز خریداری یک دستگاه آندوسکوپی کودکان با هزینهای حدود ۱ و نیم میلیارد ریال خبر داد و افزود: یک دستگاه آزمایشگاهی نیز برای تعیین املاح الکترولیت خون به ارزش ۴۰ میلیون تومان به همت مهندس محمودی از خیران اصفهان به بیمارستان اهدا شد.
معمارزاده به تکمیل و بهره برداری از پارکینگ بیمارستان در زمینی به وسعت ۵ هزار متر مربع از محل کمک خیران اشاره و اضافه کرد: مشکل کمبود فضای پارکینگ برای مراجعه کنندگان به بیمارستان هنوز وجود دارد و امیدواریم با کمک شهرداری اصفهان و تامین زمین بتوانیم فضای لازم پارکینگ را برای مراجعه کنندگان فراهم کنیم.
او با اشاره به خریداری زمینی به مساحت ۳۰ هزار متر مربع در فضای پشت بیمارستان کودکان امام حسین (ع) برای احداث بخش سرطان کودکان، گفت: وسعت این ساختمان ۱۶ هزار متر مربع در ۶ طبقه است و نقشههای آن آماده شده و در کمیته عمرانی دانشگاه علوم پزشکی مصوبه گرفته، همچنین از معاونت درمان و کمیته ماده ۲۰ وزارت بهداشت مجوزهای لازم را دریافت کرده است.
رئیس بیمارستان کودکان امام حسین (ع) با بیان اینکه برای احداث بخش سرطان کودکان نیازمند همراهی خیران هستیم، گفت: البته خیران داوطلب داریم که حدود یک سوم هزینه ساخت این بخش را تامین کرده اند، اما امیدواریم بتوانیم با احداث این بخش، ۲۵۰ تخت ویژه کودکان سرطانی و خدمات جانبی فراهم کنیم.
اوهمچنین ۳۰۰ هزار متر مربع زمین در پشت بیمارستان امام حسین (ع) را یادآور شد و گفت: در این فضا به دنبال ساخت ساختمانهای تکمیلی بیمارستان هستیم، به عنوان نمونه دنبال ساخت ساختمانی برای بیماریهای روانپزشکی کودکان هستیم که جای دارد مردم خیر اصفهان همچون همیشه در این زمینه نیز به ما یاری دهند.
بهره برداری از ساختمان منصوری تا تیر ماه ۱۴۰۰
معمارزاده یکی دیگر از پروژههای بزرگ این بیمارستان را تکمیل ساختمان منصوری برشمرد و افزود: ساختمان منصوری در کنار بیمارستان به ابعاد ۲۵ هزار و ۳۰۰ متر مربع احداث و تاکنون حدود ۶۰ درصد تکمیل شده است. امیدواریم تا ابتدای تیرماه ۱۴۰۰ حدود ۳ طبقه از ۸ طبقه این ساختمان ۲۵۰ تخته آماده بهره برداری شود.
رئیس بیمارستان تخصصی کودکان امام حسین (ع) به طرح جامع سلامت کودکان اشاره کرد و توضیح داد: برای اجرای این طرح حدود ۲۰ ساختمان باید در پشت بیمارستان و زمینهای اطراف ساخته شود. به غیر از ساختمان منصوری که ۶۰ درصد تکمیل شده، ساختمان سرطان در اولویت است، چراکه به خاطر مراجعه از استانهای کشور، کودک بیمار سرطانی زیاد داریم.
احداث ساختمان سرطان کودکان، اولویت بزرگ استان اصفهان
او احداث ساختمان سرطان کودکان را اولویت بزرگ استان اصفهان دانست و افزود: این ساختمان محلی برای پذیرش و درمان سرطان کودکان خواهد بود که باید مجهز به دستگاههای رادیوتراپی، سالنهای شیمی درمانی، اتاق عملهای جراحی، آی سی یو و ۳ بخش بستری که هر بخش با ۴۰ تخت باشد، همچنین از کمکهای خیران در زمینه احداث بخش مراقبتهای ویژه و بخش پیوند استخوان با روی باز استقبال میکنیم.
دعوت از خیران برای احداث ساختمان روانپزشکی کودکان
معمارزاده ادامه داد: بعد از ساختمان سرطان، ساختمانی برای کودکان مبتلا به مشکلات روحی و روانی در دو طبقه با ۱۲۰ تخت طراحی شده که برآورد ما برای احداث هر متر مربع ۱۰ میلیون تومان است. دانشگاه علوم پزشکی اصفهان در صدور مجوزها، نقشه ها، طراحی و نظارت کمک میکند، ولی در منابع مالی نیاز به همراهی مردم و خیران داریم.
او با تاکید براینکه بخش عمدهای از تجهیزات خریداری شده برای بیمارستان کودکان امام حسین (ع) به همت خیران بوده، تصریح کرد: مردم اصفهان واقعا حامی اند و ۸۰ درصد هزینههای درمان بیماران بی بضاعت این بیمارستان به کمک خیران است، به طوری که در هزینه درمان افراد بی بضاعت، تامین تجهیزات و طرحهای توسعهای بیمارستان به کمک خیران متکی هستیم که قدردان همت همه آنها هستیم.
منبع:ایسنا
انتهای پیام/م