به گزارش حوزه رادیو تلویزیون گروه فرهنگی باشگاه خبرنگاران جوان، مراسم تجلیل از دو هنرمند پیشکسوت رادیو جواد انصافی و امیر پارسی که اغلب مخاطبان آنها را با شخصیتهای «اوستا و عبدلی» به یاد دارند، با حضور علی بخشی زاده معاون صدای رسانه ملی برگزار شد.
معاون صدا در مراسم تجلیل از دو هنرمند رادیویی گفت: در سازمان صداوسیما افراد بزرگی هستند که همیشه یادشان جریانساز است. بخشی زاده در این زمینه از مرحوم منوچهر نوذری یاد کرد و گفت: رفتار این آدمهای بزرگ همیشه درس آموز بوده است.
وی در سخنانی اظهار کرد: این جلسه، جلسه نکوداشت و پاسداشت از تجربیات اساتیدی است که خیلی مهم و گران سنگ هستند. کار خوبی است که رادیو ایران انجام داده و در طول این مدت از تکتک بزرگان رادیو تقدیر کرده است.
معاون صدا با بیان خاطرهای از مرحوم منوچهر نوذری، یادآور شد: در سازمان صداوسیما افراد بزرگی هستند که همیشه یادشان جریانساز است. سال ۶۹ که به سازمان صداوسیما آمدم و هنوز موی سرم سیاه بود، اولین بار برای رسیدن به ساختمان شیشهای نفس نفس میزدم که آقای نوذری جلو آمدند و با یک لحن دوست داشتنی من را به آنجا راهنمایی کردند؛ انگار هزاران سال با هم دوست بودیم. رفتار این آدمهای بزرگ همیشه درس آموز بوده است.
وی در ادامه سخنان خود یادآور شد: کسانی که توانایی سپاسگزاری از مخلوق را ندارند، هرگز نمیتوانند از خداوند سپاسگزاری کنند. همکاران ما در رادیو ایران به پاس زحمات بیش از چهل سال این دو هنرمند عزیز، این مراسم را برگزار کردهاند. این جلسه، جلسه شکرگزاری از خداست. الهی که خداوند کریم بر ما منت بگذارد و وجود عزیز و سایه شان بر سر خانواده رادیو باشد و همیشه مخاطبان مهربان و رشید ایران از هنرآفرینی این بزرگواران بهره ببرند.
ابتدای مراسم هم با سخنرانی محمدجعفر محمدزاده ـ مدیر رادیو ایران ـ همراه بود. او در سخنانی گفت: به رادیو ایران خوش آمدید! به ویژه آقای بخشی زاده که اولین حضورشان در رادیو ایران که خانه اجدادی رادیوهای کشور است را تجربه میکنند. شبکهای که یکی از افتخاراتش این است که جایگاه پیشکسوتان رادیو است.
پیش از «عصر جدید» رادیو مسابقه استعدادیابی داشت
محمدزاده با اشاره به برنامههای طنز رادیو ایران در اداوار مختلف، اظهار کرد: مخاطب برنامههایی از جنس «صبح جمعه» (۴۰ سال)، «کوی نشاط» (۱۰ سال)، «جارچی» و «ساعت خنده» را میخواهد. برنامههایی که از جنس طنز به معنای واقعی هستند و نه هجو؛ چرا که هجو دشمنی و کینه میآورد. ما نیز در رادیو ایران به دنبال طنز به معنای واقعی اش هستیم و معتقدیم با طنز میشود درجه حرارت و فشار جامعه را سنجید.
وی با اشاره به تجلیل از پیشکسوتان رادیو که از سالهای گذشته تاکنون در رادیو ایران ادامه داشته است، یادآور شد: افتخار نداشتیم از مرحوم منوچهر نوذری در طول سالهای گذشته تجلیل کنیم و تجلیل از ایشان جایش در رادیو خالی بود، به همین منظور از خانواده این هنرمند تجلیل به عمل آمد. صادق عبداللهی مدتی پس از تجلیلشان از دنیا رفتند. خانمها شمسی فضل اللهی و مریم نشیبا که سالیان سال است برنامه «گلبانگ» را در رادیو اجرا میکنند و مردم به واسطه صدای ایشان این برنامه را گوش میدهند (برنامهای که اگر یک روز پخش نشود، با واکنش مخاطبان روبرو میشود)، همچنین آقایان عباس محبی، علیرضا جاویدنیا و امیر نوری از جمله پیشکسوتان رادیو هستند که از آنها تجلیل به عمل آمد.
وی با بیان اینکه به رادیو جفا شده است، در این زمینه گفت: بسیاری از هنرمندان ابتدا رادیویی بوده و سپس به تلویزیون رفته اند. برای مثال دو هنرمند عزیز، جواد انصافی و امیر پارسی که با برنامه «اوستا و عبدلی» شناخته شده اند، ابتدا چهره رادیویی بودهاند و از رادیو به عرصه تلویزیون رسیدند.
مدیر رادیو ایران در پایان با اشاره به برگزاری اختتامیه فصل ۷ و ۸ برنامه «یک دو صدا» و تجلیل از برگزیدگان، اظهار کرد: قبل از اینکه در تلویزیون «عصر جدید» تولید و پخش شود، ما در رادیو برنامه «یک دوصدا» را در زمینه استعدادیابی و زمینههای دیگر داشتیم.
در بخشی از این مراسم با حضور معاون صدا، و جمعی از پیشکسوتان رادیو از جمله مسعود اسکویی، مسعود فروتن، فاطمه آل عباس، سعید بیابانکی و حمیدرضا مقدسی از جواد انصافی و امیر پارسی تجلیل به عمل آمد.
در بخش پایانی این مراسم از برگزیدگان مسابقه «یک دو سه صدا» نیز تجلیل شد. در بخش ترانه سرایی: علی تهرانی، مبینا هاشمی، محمدرضا غضنفری، در بخش آهنگسازی: پیروز کوچکی، میلاد نوبخت، حمیدرضا نورایی، صابر جعفری، در بخش خوانندگی: امیربژندی، امیرحسین گودآسیایی، سعید حکیم زاده و همچنین در بخش گویندگی مرضیه وحدانی نژاد، معصومه حقیقی و فرناز رسولی انتخاب شدند و از آنها تجلیل به عمل آمد.
انتهای پیام/