به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، آواز خواندن فواید جسمی و روحی بسیاری دارد و روند انتشار انرژی درونی را بهبود میبخشد و بدن با استفاده از این روند ارتعاشات ذهن را تنظیم میکند، حال ببینیم آواز خواندن حمام چه طور بر روی سلامتی جسم و روح ما تاثیر میگذارد.
تقویت عضلات گردن
زمانی که در حمام آواز میخوانی اکسیژن بیشتری وارد بدنتان میشود اکسیژنی که با ورود به بدن شما علاوه بر تنفس بهتر در حمام باعث تقویت عضلات گردن، گلو، دهان و صورت میشود.
موثر برای تنفس بهتر
آواز خواندن عضلات اطراف شکم و قفسه سینه را درگیر میکند و بدن با قرار گرفتن در این شرایط توانایی خود در مدیریت جریان هوا را تقویت میبخشد. به نوعی آواز تمرینی است برای توقیت سیستم تنفس.
کاهش خروپف
یکی از جالبترین فواید آواز خواندن در حمام کاهش خروپف میباشد متخصصان معتقدند با اجرای آواز بلند در حمام پنجره را تحریک کرده و بدین وسیله خر و پف و کم خوابیهای ناشی از آن را به حداقل میرساند.
تنظیم عملکرد تیروئید
شاید برای تان جالب باشد که زمانی که شما در حمام آواز بلند سر میدهید غده تیروئید تحریک شده و سوخت و ساز بدنتان بالا میرود درست همان نیازی که برای تناسب اندام و کاهش وزن دارید.
مفید برای مغز
آواز خواندن در حمام بر روی عملکرد مغز اثر مثبت دارد چرا که این عادت به نوعی جالب یکی از روشهای تقویت مهارت حرکت و هماهنگی اعضای بدن محسوب میشود.
سم زدایی بدن
با آواز خواندن در حمام میتوانید بدنتان را سم زدایی کنید، درست است و هیچ بزرگ نمایی در کار نیست. زمانی که شما به واسطهی آواز خواندن حرکات برنامه ریزی شدهای از سوی مغز در فضایی مثل حمام انجام میدهیم بدنتان برای دفع سموم آمادهتر میشود.
کاهش استرس
یکی از مزایای مهم خواندن آواز در حمام تسکین درد و آرامش روحی است، همانطور که میدانید تجویز متخصصان روانشناس برای کاهش استرس و دوری از غم و اندوه گاهی به آواز خواندن میرسد که تأثیر آن در فضای بستهای مثل حمام که فرد احساس امنیت بیشتری میکند به طبع بیشتر خواهد بود.
محققان معتقدند آواز خواندن یک نوع ورزش است، چرا که شما در طی آن مجبور میشوید ششهای خود را از هوا پر و خالی کنید، ضربان قلبتان افزایش پیدا میکند و خون سریعتر در بدن شما به جریان میافتد که همه این عوامل فواید زیادی برای سلامت جسمانی بدن دارد. در طول چند سال گذشته مرکز تحقیقات سلامت قلب انگلستان کمپینهایی را به راه انداخته است تا مردم را تشویق به خواندن کنند.
منبع:برنا
انتهای پیام/