در گزارش زیر طرز تهیه دسر بوتیکی را به شما آموزش می‌دهیم.

این دسر هم خیلی شیکه و هم فوق العاده خوشمزه و با خوردنش رقابت واقعی طعم‌ها رو میشه حس کرد.

مواد لازم
شیر۳۰۰ گرم
خامه قنادی۳۰۰ گرم
کرم فیلد موزی۳۰۰ گرم
ژله (رنگ دلخواه) ۱ بسته
پودر ژلاتین ۲۰ گرم
کیک اسفنجی (اندازه قالب) ۱ عدد


بیشتر بخوانید:

آموزش آشپزی؛ از یتیمک بادمجان به روش شیرازی و بوشهری و کباب چوبی مرغ سوخاری تا رمز و راز‌های تهیه کیک شکلاتی خوشمزه خانگی + تصاویر


طرز تهیه

یک کیک اسفنجی ۲۰تا۲۲ سانتی درست کنید و بعد از خنک شدن از وسط برش بدید (مثل برش دادن برای فیلینگ)؛ و یه لایه شو کف قالب دسرتون (که باید ۲۰ تا۲۲ باشه) بذارید یا اگه خواستید از همون قالب کیکتون استفاده کنید.

ژله‌ی دلخواه تون (من تمشک استفاده کردم) رو با یه لیوان آب جوش به صورت بن ماری بذارید روی بخار کتری تا شفاف شه. بعد از خنک شدن توی دو تا ظرف که از قالب دسرتون کوچیکتر باشن بریزید (ارتفاع ژله بیشتر از یک و نیم تا دو سانت نباشه)؛ و بذارید فریزر، ولی مراقب باشید یخ نبنده؛ و اینکه اون دوتا ظرفم بهتره یه خورده سایزاشون باهم متفاوت باشه. به عکس دقت کنید.

شیر رو بذارید روی حرارت ملایم تا داغ شه، ولی به جوش نیاد. ژلاتین رو آروم و مرحله به مرحله بهش اضافه کنید و بعد اضافه کردن کل ژلاتین حالا شیر رو از روی حرارت مستقیم بردارید و بذارید روی بخار کتری تا ژلاتین به صورت بن ماری در شیر حل شه.

خامه و کرم فیل رو باهم خوب مخلوط کنید تا صاف و یکدست شن. از همزن یا گوشتکوب برقی استفاده کنید بهتره. (میتونید بجای خامه قنادی از خامه صبحانه و نصف لیوان شکر استفاده کنید. در این صورت باید شکر رو با ژلاتین به شیر اضافه کنید. ولی من امتحان نکردم و خامه قنادی زدم)

شیر که از حرارت افتاد، به مخلوط خامه و کرم فیل اضافه کنید و انقدر بزنید تا یکدست شه و گلوله گلوله نشه. باید غلظت مواد بعد اضافه کردن شیر در حد فرنی شایدم یکم رقیق‌تر باشه. اگه دیدید به علت ژلاتین، ترکیب در حال بسته شدن بود نگران نشید. روی بخار کتری بذارید و تندتند هم بزنید تا باز روان شه. ولی زیاد نذارید که گرم نشه. چون باید مایع خنک باشه (بخاطر ژله‌ی مرحله‌ی بعد)

یک سوم از مایع رو هر رنگ دلخواهی که میخوایید بزنید (من زرد زدم) و روی کیک توی قالب بریزید. سریع پنج دقیقه بذارید فریزر و بعد پنج دقیقه خارج کنید و ژله بزرگتر رو از ظرف خارج کنید و به ظرف دسر انتقال بدید. دقیقا وسط دسر بذارید.

حالا نصف مایع باقیمونده رو باز هر رنگی میخوایید بزنید (من سفید گذاشتم) و روی دسر بریزید و سریع انتقال بدید فریزر و بعد پنج دقیقه خارج کنید و اون یکی ژله رو روش بذارید و بقیه‌ی مایع رو باز هر رنگی میخوایید بزنید (من صورتی و یکم سبز زدم که شد یه رنگ ملوس تو مایه‌های کالباسی و صورتی چرک، ولی توعکس تیره‌تر افتاده) و روی دسر بریزید و بذارید سه تا چهار ساعت فریزر بمونه تا حسابی ببنده.
بعد از قالب خارج کنید. میتونید با بریلو کاور کنید یا بذارید رویه دسرتون کامل یخ بزنه و با سس براق یا سس مخملی کاور کنید.


سایر نکات
کرم فیل رو لوازم قنادی‌ها دارن و هر بسته‌ی ۳۰۰ گرمیش ۱۰ تومانه فکرکنم.

توجه کنید دیزاین و لایه بندی رنگ‌ها کاملا سلیقه ایه و رنگ ژله هم همینطور.

من قالب کیکم ۲۶ سانتی ساده بود و قالب دسرم کمربندی ۲۰ سانتی. بعد از خنک شدن کیک و دو نصف کردنش، قالب دسرم رو روی کیکم گذاشتم و به سایزش کیکم رو برش دادم و کف قالب گذاشتم.

نیاز به قالب کمربندی نیست این دسر خیلی منسجمه و اگه با چاقو خیس دورش رو از قالب جدا کنید راحت از قالب خارج میشه؛ و بعد به ظرف سرو منقل کنید.

من، چون رنگ لایه‌ی آخر رو خیلی دوست دارم دسرم رو با هیچی کاور نکردم فقط با قلب‌های ایستاده‌ی فوندانتی تزئین کردم.
به این صورت که به خمیرفوندانت رنگ قرمز زدم و توی سینی پهن کردم و با کاترقلب کاتش کردم و تهشون رو خلال دندون زدم و گذاشتم ۱۲ ساعتی توی فضای اتاق موندن تا تقریبا خشک شن.

قالب گرد ۲۰ تا ۲۲ سانتی ارتفاع بلند

منبع: پاپیون

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.