به گزارش خبرنگار حوزه فناوری گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان، سورنا ستاری معاون علمی و فناوری ریاست جمهوری در مراسم رونمایی از محصولات دانش بنیان در حوزههای سلولهای بنیادی و پزشکی که صبح امروز، دوشنبه ۲۰ بهمن، اظهار کرد: در حال حاضر جوانان نخبه در شرکتهای دانش بنیان و استارتاپها محصولات دانش بنیان زیادی را تولید کرده اند. امروزه باید یک اکوسیستم جدید در کشور و در بین جوانان ایجاد شود، متکی بودن به پول نفت درستی نیست.
او ادامه داد: دانشجویان شرکتهای دانش بنیان ثابت کرده اند بدون داشتن کارهای پشت میزی میتوان به موفقیتهای خوبی دست پیدا کرد.
ستاری بیان کرد: در حال حاضر شرکتهای دانش بنیانی که کارشان را از یک زیر پله شروع کرده اند گردش مالی میلیاردی دارند.
معاون علمی و فناوری ریاست جمهوری گفت: بعد از مدت زمان کوتاه من شرکتهای بیشتری در برجهای فناوری میبینم و از این بابت بسیار خوشحال هستم.
او افزود: تستهای تشخیص سریع کرونا و چند محصول نوآور مثل چسبهای ویژه عمل جراحی از جمله محصولاتی است که امروز رونمایی شد.
ستاری بیان کرد: زیست بوم جدید در داخل دانشگاههای کشور در حال شکل گیری است. از محل فروش محصولات شرکتهای دانش بنیان مخارج دانشگاه و برخی از هزینهها تامین خواهد شد.
فعالیت ۵۷۰۰ شرکت دانش بنیان در کشور
ستاری در جمع خبرنگاران افزود: در حال حاضر ۵۷۰۰ شرکت دانش بنیان در کشور فعالیت میکنند که فعالیت حدود ۲۰۰ عدد از این شرکتها در حوزه سلولهای بنیادی است.
او مطرح کرد: امروزه باید شرایط به گونهای باشد تا شرکتهای دانش بنیان با فروش محصولات خود هزینههای دانشگاه را تامین کنند.
تولید محصولی برای درمان سرطان خون کودکان با هزینه کم
امیر علی حمیدیه دبیر ستاد توسعه سلولهای بنیادی معاونت علمی و فناوری گفت: توسط یک شرکت دانش بنیان آنتی بادی خنثی کننده برای بیماری کرونا با ایمنی بالا تولید شده است.
او بیان کرد: امروزه داروی ضد سرطان با روش ایمنی درمانی توسط شرکتهای دانش بنیان تولید شده که مراحل تست حیوانی آن با موفقیت به پایان رسیده است. این محصول شانس درمان سرطان خون در کودکان با هزینه کم را افزایش میدهد.
انتهای پیام/