به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، کباب کوبیده یکی از لذیذترین غذاهای سنتی ایرانی است که به وسیله گوشت قرمز چرخ شده و پیاز رنده شده آماده میشود. اما اگر به هر دلیلی دوست داشته باشید گوشت قرمز کمتری مصرف کنید، میتوانید این کباب خوشمزه را به وسیله ترکیبی از سویا و گوشت چرخ کرده نیز آماده کنید. درست کردن این کباب کوبیده ارزان و به صرفه بسیار راحت است و طعم آن نیز بسیار لذیذ و دلچسب است. در این مقاله میتوانید هر دو روش طرز تهیه کباب کوبیده با ترکیبی از گوشت و سویا و کباب کوبیده بدون گوشت با سویا را در ادامه یاد بگیرید.
بیشتر بخوانید:
مواد لازم برای ۴ نفر
گوشت چرخ کرده: ۵۰۰ گرم
سویای خیس خورده ۴۰۰ تا ۵۰۰ گرم
پیاز رنده شده ۳ عدد
بیکینگ پودر: ۱ قاشق چای خوری
نمک: ۲ قاشق چای خوری
فلفل قرمز و فلفل سیاه: به مقدار لازم
سماق: به مقدار لازم
طرز تهیه
در اولین مرحله از طرز تهیه کباب کوبیده با سویا باید سویاها را در یک کاسه بریزید و مقداری آب به آن اضافه کنید. چند ساعت سویا را در آب قرار دهید. سپس سویا را با دست فشار دهید و به ظرف دیگری منتقل کنید. بعد از خیس خوردن سویا باید به وسیله چرخ گوشت دو بار سویا را چرخ کنید تا بافت آن نرم شود. سپس سویاهای چرخ شده را در یک ظرف مناسب بریزید و برای درست کردن کباب کوبیده با سویا کنار بگذارید. توجه داشته باشید که وزن سویای شما بعد از خیس خوردن و فشار دادن باید حدود ۵۰۰ گرم باشد.
در دومین مرحله از طرز تهیه کباب کوبیده مجلسی رستورانی باید ۳ عدد پیاز را با رنده ریز خرد کنید. پیاز را تا آماده شدن سایر مواد در یخچال قرار دهید. این کار موجب میشود تا حالت اسیدی و تند پیاز از بین برود و به اصطلاح شیرین شود. حال گوشت چرخ کرده را یک بار با سویا چرخ کنید. مواد را داخل یک کاسه بریزید. مقداری نمک و فلفل قرمز و فلفل سیاه به مواد کباب کوبیده بزنید.
در این مرحله از کباب کوبیده بدون گوشت زیاد، باید یک دستکش به دست کنید و شروع به ورز دادن مایه کباب کنید. این کار را برای مدت ۱۰ دقیقه ادامه دهید تا مواد کاملاً منسجم شوند. سپس در این قسمت از طرز تهیه کوبیده ارزان باید مواد کباب را داخل یک ظرف درب دار بریزید و برای ۳۰ دقیقه در یخچال قرار دهید تا استراحت کند.
در این مرحله از کباب کوبیده مجلسی رستورانی با سویا باید بعد از ۳۰ دقیقه مایه کباب کوبیده را از یخچال خارج کنید و با پیاز رنده شده ترکیب کنید. مقداری بیکینگ پودر و نمک به مواد بزنید. دوباره مواد کباب کوبیده سویا خوشمزه را برای چند دقیقه ورز دهید.
در این مرحله از طرز تهیه کباب کوبیده مجلسی رستورانی با سویا باید یک ظرف آب ولرم کنار دستتان قرار دهید. مقداری دستتان را با آب ولرم مرطوب کنید. سپس به اندازه یک نارنگی از مواد گوشتی را بردارید. سیخ را داخل مواد گوشتی کنید و به آرامی و با کمک انگشتان مواد کباب را روی پخش کنید. سپس همه مواد را طبق همین اصول به سیخ بکشید.
برای درست کردن کباب کوبیده سویا خوشمزه بهتر است آن را روی منقل درست کنید. برای این کار ذغال را آماده کنید و سیخها را روی منقل بچینید. بعد از اینکه یک طرف کبابها کمی روی سیخ محکم شد، آن را برگردانید تا طرف دیگر کباب تابهای نیز به سیخ بچسبد. هر چند دقیقه یک بار سیخها را برگردانید تا همه سمت کباب به صورت یکسان پخت شود. در نهایت میتوانید گوجه فرنگی، پیاز و فلفل را نیز روی منقل کباب کنید و در کنار کباب کوبیده سرو کنید.
نکات و فوت و فنهای طرز تهیه کباب کوبیده با سویا
*برای درست کردن کباب کوبیده سویا خوشمزه میتوانید به جای پخت روی ذغال مواد کباب را داخل ماهیتابه سرخ کنید و یک کباب تابهای سویای خوشمزه درست کنید.
*در صورت تمایل میتوانید کباب کوبیده بدون گوشت را تنها با سویا و بدون استفاده از گوشت چرخ کرده درست کنید. برای این کار بهتر است مقداری گندم یا آرد جو پرک به مواد اضافه کنید. این کار موجب میشود تا مواد انسجام بیشتری به دست آورد و کباب از روی سیخ نریزید.
*اضافه کردن مقداری سیر یا فلفل دلمه به کباب کوبیده با سویا موجب میشود تا عطر بهتری پیدا کند.
منبع: مجله کوروش
انتهای پیام/
تو این دوره زمونه کی پول داره که شما داشته باشین دوست عزیز
هالا بیایم ۵۰۰ گرم گوشت با ۵۰۰ گرم سویا بریزیم تو هم که یه شب کباب بخوریم شمایی که میگی ارزون هست برای شما ارزون هست برای ما خیلی گرون هست با پولی که باید بدیم برای یه شب کباب میشه با اون پول ۱۰ شب غذا خود .
هالا بیایم ۵۰۰ گرم گوشت با ۵۰۰ گرم سویا بریزیم تو هم که یه شب کباب بخوریم شمایی که میگی ارزون هست برای شما ارزون هست برای ما خیلی گرون هست با پولی که باید بدیم برای یه شب کباب میشه با اون پول ۱۰ شب غذا خود .
تکرار کنید گوشت پر
و بگن عکس کباب کوبیده ویا اصلا هرنوع کبابی و هرنوع غذایی که عشق شماست رو بچسبانید روشکمتون و نفس عمیق بکشید وراحت راحت باشید آنوقت خواهیددید نتیجه شو
بهمون یاد میدن و تعریف میکنند از مزه ش☹️