به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، امرز قصد داریم دستور تهیه تارتگردوی شکلاتی را شما آموزش دهیم. با ما همراه باشید.
بیشتربخوانید
مواد مورد نیاز
آرد ....... ٢٠٠ گرم
شکر دانه ریز .... ٧٥ گرم
کره .... ٩٠ گرم
تخم مرغ همزده ...... ١عدد
پوست پرتقال رنده کرده .... ٢ قاشق چایخوری
مواد لازم میانی
گلدن سیروپ یا عسل .....٢٠٠ گرم
شکر قهوهای....... ٤٥ گرم
کره ...... ٥٠ گرم
تخم مرغ همزده ..... ٣ عدد
اسانس وانیل ....١ قاشق چایخوری
گردوی برشته و خرد کرده ...... ١٧٥ گرم
روشتهیه
آرد و شکر را در کاسه دستگاه غذا ساز بریزید، کره را بیفزائید و دستگاه را روشن کنید تا مواد به شکل خرده نان درآید، آنگاه تخممرغ و پوست پرتقال را بیفزائید و دوباره چند ثانیه دستگاه را روشن کنید تا خمیر مناسبی حاصل شود. حالا خمیر فراهم کرده را در قالب تارتلت به قطر ۱۰ سانتیمتر و یا قالب تارت به قطر ۲۰ سانتیمتر پهن کنید و ۳۰ دقیقه در یخچال نگه دارید. سپس مایة میانی را روی خمیر بریزید و تارت را به مدت تقریبی ۴۰-۴۵ دقیقه در فر گرم کرده با دمای ١٨٠ درجة سانتیگراد بپزید.
روش تهیة مایه میانی
عسل، شکر، شکلات و کره را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت بگذارید تا شکر، کره و شکلات آب شود. آنگاه ظرف را از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید تا مایه خنک شود. سپس تخممرغها، وانیل و گردو را بیفزائید و مخلوط کنید.
خواص گردو
گردو سرشار از چربی و کالری است، گردو از لحاظ دارا بودن چربیهای چنداشباعنشده از بیشتر مغزها غنیتر است. فراوانترین چربی موجود در گردو اسید چرب امگا-۶ است که اسید لینولئیک نامیده میشود.
منبع: شور و شیرین
انتهای پیام/