به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، قارچ به عنوان یک نوع پروتئین سفید و اشتها برانگیز که به خصوص برای گیاهخواران یکی از منابع مهم تامین پروتئین مورد نیاز بدن است. اما به جز این قارچ در انواع و اقسام طبخ از جمله خوشمزهترین خوراکیها و پیش غذاهای رستورانی است. این خوراکیها و پیش غذاها به راحتی در منزل هم قابل تهیه هستند. یکی از این پیش غذاها قارچ شکم پر و قارچ سوخاری است. ۳ طرز تهیه خوشمزهترین قارچ سوخاری یا قارچ شکمپر مجلسی با گوشت چرخکرده و پنیز پیتزا به سبک پیتزایی و بدون گوشت با فر و بدون فر را در ادامه بخوانید.
بیشتر بخوانید:
طرز تهیه قارچ شکم پر مجلسی با گوشت چرخکرده
مواد لازم
قارچ بزرگ: ۱۵ عدد یا بیشتر
گوشت چرخکرده: ۲۰۰ گرم
پنیر پیتزا: ۱۰۰ گرم
فلفل دلمهای نگینی خرد شده: نصف یک عدد
پیاز نگینی خرد شده: ۱ عدد کوچک
ذرت: ۵۰ گرم
رب گوجه فرنگی: ۱ قاشق مرباخوری
نمک، فلفل، زردچوبه و آویشن: به مقدار لازم
طرز تهیه
برای درست کردن قارچ شکم پر پیتزایی با گوشت چرخکرده ابتدا قارچها را خوب بشورید، ساقه آنها را جدا کنید و بگذارید قارچها خشک شوند. پیاز نگینی خرد شده را در تابه تفت دهید و وقتی سبک شد گوشت چرخکرده را اضافه کنید. وقتی رنگ گوشت برگشت ادویه و نمک را اضافه کنید. رب گوجه فرنگی، فلفل دلمهای و ذرت را هم اضافه کنید و تفت دهید تا طعم خامی رب گرفته شود.
مایه گوشتی را داخل قارچها بریزید. کف یک ماهیتابه مناسب را کمی چرب کنید، قارچها را در ماهیتابه بچینید و پنیر پیتزا را هم روی قارچها به اندازه دلخواه بریزید. یک قاشق غذاخوری آب داخل ماهیتابه بریزید و درب ماهیتابه را بگذارید تا روی شعله ملایم گاز آب قارچها کشیده شود و پنیر پیتزا آب شود.
اگر فر دارید آن را روی دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد تنظیم و روشن کنید تا گرم شود. کف سینی فر را با روغن زیتون چرب کنید و به مدت ۲۰ دقیقه در طبقه وسط فر بگذارید تا پنیر روی قارچ آب و طلایی شود.
طرز تهیه قارچ شکم پر مجلسی بدون گوشت چرخکرده
مواد لازم
قارچ بزرگ: ۳۰ تا ۴۰ عدد
پنیر خامهای: ۲۵۰ گرم
پنیر پارمزان رنده شده: ۱ پیمانه
اسفناج خرد شده: ۱ پیمانه
پودر سیر: ½ قاشق چایخوری
نمک: ½ قاشق چایخوری
فلفل سیاه و فلفل قزمز: به مقدار دلخواه
طرز تهیه
فر را روی ۱۸۰ درجه سانتیگراد گرم کنید. قارچها را خوب بشورید، ساقه قارچها را جدا کنید و اجازه دهید خشک شوند. در یک ظرف پنیر خامهای، پارمزان، نمک، کمی فلفل قرمز و فلفل سیاه و پودر سیر را با هم مخلوط کنید. اسفناجها را بشورید و خرد کنید و به این مواد اضافه کنید. داخل قارچها را با مواد فوق پر کنید. کف سینی فر را با روغن زیتون چرب کنید. قارچها را در سینی فر بچینید و به مدت ۱۵ الی ۲۰ دقیقه در فر بگذارید تا قارچها نرم و پنیر هم آب و طلایی شود. به مواد قارچ شکم پر مقداری سوسیس هم میتوانید اضافه کنید.
در طرز پخت قارچ شکم پر بدون فر، کف یک ماهیتابه را با روغن زیتون چرب کنید و طبق همان دستور بالا در ماهیتابه بپزید.
روش درست کردن قارچ سوخاری
مواد لازم
قارچ کوچک: ۲۰ عدد
تخم مرغ: ۴ عدد
آرد سفید: ۲ لیوان دستهدار فرانسوی
آرد سوخاری معمولی یا پولکی: ۲ پیمانه
فلفل سیاه و قرمز، فلفل پاپریکا، پودر سیر و نمک: به مقدار دلخواه
طرز تهیه
برای درست کردن قارچ سوخاری در ماهیتابه بهتر است قارچها را نشورید، چون آب میاندازند. پس با یک پارچه مرطوب قارچها را خوب تمیز کنید و پوست قارچ را با یک چاقوی تیز خیلی نازک بگیرید. در یک بشقاب گود آرد سفید را بریزید و با ادویه مزهدار کنید. تخم مرغها را در یک ظرف جداگانه بزنید و خوب هم بزنید تا از حالت لختگی خارج شوند. مقداری نمک و فلفل هم در تخم مرغ بریزید و کمی دیگر هم بزنید.
قارچها را ابتدا در تخم مرغ بزنید سپس در آرد سفید بغلتانید. دوباره قارچها را به تخم مرغ آغشته کنید و سپس در پودر سوخاری بغلتانید. قارچها را در یک سینی بچینید و به مدت ۳۰ دقیقه در یخچال بگذارید تا کمی خودشان را بگیرند. در یک ماهیتابه گود روغن بریزید و روغن را خوب داغ کنید. روی شعله ملایم گاز قارچ را سرخ کنید تا حسابی مغزپخت شوند و خام نمانند. کف یک دیس دستمال ضخیم کاغذی بگذارید و قارچها را روی آن قرار دهید تا روغن قارچ گرفته شود. قارچ سوخاری را با سس تارتار میل کنید.
منبع: مجله کوروش
انتهای پیام/