به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، املت از آن غذاهای فوری و خوشمزه است که طعم آن تکراری نمیشود. انواع املت را میتوانیدبه عنوان یک غذای نونی سریع برای صبحانه، ناهار و شام تهیه و نوش جان کنید. در این مطلب از مجله کوروش طرز تهیه املت مرغ و قارچ را به شما میگوییم. این غذا یک وعده کامل حاوی پروتئین است. این غذا را میتوانید با کمی خلاقیت به املت مرغ و سیب زمینی، املت مرغ و گوجه یا املت مرغ و سبزیجات تبدیل کنید.
املت مرغ و قارچ با پنیر گزینهای جذاب برای یک پیش غذای مجلسی است. برای تهیه املت مرغ و قارچ میتوانید از باقیمانده مرغی که برای وعدههای دیگر پختهاید استفاده کنید. در غیر این صورت فیله سینه مرغ بدون استخوان را انتخاب کرده و آن را مکعبی خرد کنید.
طرز تهیه املت مرغ و قارچ
مواد لازم برای املت مرغ و قارچ با پنیر
سینه مرغ خرد شده: ۱/۲ لیوان دسته دار فرانسوی
قارچ: ۵ عدد
تخم مرغ: ۴ عدد
سیر: ۴ حبه
فلفل چیلی: ۳ عدد
فلفل دلمه خرد شده: ۱/۳ لیوان دسته دار فرانسوی
گوجهفرنگی خرد شده: ۱ عدد
شیر: ۴ قاشق غذاخوری
پنیر موزارلا: ۳ قاشق غذاخوری
روغن مایع: ۴ قاشق غذاخوری
فلفل سیاه: ۱ قاشق چایخوری
نمک: به دلخواه
بیشتر بخوانید
طرز تهیه
روغن را در تابه بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا گرم شود. قارچ را در روغن بریزید و برای ۵ دقیقه تفت دهید تا کمی رنگ بگیرد. سیر خرد شده را اضافه کنید. پس از سبکشد سیرها، مرغ خرد شده، نمک و فلفل را اضافه کنید. برای ۴ تا ۵ دقیقه بپزید و بعد در بشقابی کشیده و کنار بگذارید.
تخم مرغها را در کاسه بزرگی بشکنید و به همراه نمک و فلفل، با همزن بزنید تا کرمی شود. ۲ قاشق غذاخوری از گوجه فرنگی سرخ شده و سبزیجات خرد شده کنار بگذارید و بقیه مواد را با تخم مرغها ترکیب کنید. شیر را نیز در کاسه بریزید و خوب هم بزنید.
برای پخت املت از تابه قبلی استفاده کنید تا عطر و طعم سیر به املت منتقل شود. تابه را روی حرارت کم قرار دهید و ترکیب تخم مرغ را در تابه بریزید. در تابه را ببندید و ۵ دقیقه به آن زمان دهید. سپس در تابه را بردارید، سبزیجات و گوجه فرنگی باقیمانده را روی نیمی از املت بریزید. مخلوط مرغ و قارچ و پنیر رنده شده را نیز در ادامه روی آنها پخش کنید. سمت دیگر املت را روی مخلفات برگردانید.
در تابه را ببندید تا املت ۱ تا ۲ دقیقه دیگر بپزد، سپس آن را به آرامی برگردانید تا سمت دیگر آن نیز طلایی شود. املت مرغ و قارچ شما آماده است. برای داشتن املت مرغ و قارچ بدون پنیر کافی است پنیر موزارلا را از این دستور حذف کنید.
املت مرغ و سبزیجات
مواد لازم برای املت مرغ و سبزیجات
تخم مرغ: ۳ عدد
سینه مرغ: ۱ عدد
هویج: ۲ عدد
کدو سبز: ۱/۲ عدد
پیاز: ۱/۲ عدد
پیازچه: ۲ عدد
گوجه فرنگی: ۱ عدد
کره: ۴ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل: به دلخواه
طرز تهیه
سینه مرغ را به نوارهای نازک برش بزنید و در ۲ قاشق غذاخوری کره تفت بدهید و نمک و فلفل بزنید. پس از ۵ دقیقه آن مرغها را در بشقابی کشیده و کنار بگذارید. سبزیجات را مکعبی خرد کنید و در ۲ قاشق کره باقیمانده برای ۲ دقیقه تفت بدهید. سپس در تابه را ببندید تا سبزیجات برای ۴ دقیقه دیگر بپزند. سبزیجات را نیز کنار بگذارید.
تخم مرغها را به همراه نمک و فلفل بزنید تا رنگ آنها روشن شود. سپس در تابه بریزید و در آن را ببندید تا روی آنها ببندد. پس از ۲ دقیقه در تابه را بردارید و مرغ و سبزیجات را روی نیمی از املت پخش کنید. نیم دیگر املت را روی آنها برگردانید و با کفگیر کمی فشار دهید تا لبههای املت به هم بچسبند. پس از یک دقیقه املت را برگردانید تا هر دو روی آن طلایی شوند.
منبع: مجله کوروش
انتهای پیام/