به گزارش خبرنگار گروه استانهای باشگاه خبرنگاران جوان از آبادان ،زینب جوانمردی سرپرست معاونت غذا و دارو دانشکده علوم پزشکی آبادان گفت: در راستای نظارت بر اجرای دستورالعملهای بهداشتی در تولید و با هدف کنترل مستمر و نظارت بر نحوه صحیح فرایند تولید و همچنین نظارت بر اجرای صحیح رعایت دستورالعملهای بهداشتی جهت جلوگیری از شیوع ویروس کرونا و بررسی نواقص موجود جهت اخذ پروانههای بهداشتی بهره برداری و ساخت، کارشناسان مدیریت آزمایشگاه کنترل کیفی معاونت غذا و دارو آبادان از ۳ کارخانه آرد، کیک و روغنکشی شهرستان خرمشهر بازرسی بعمل آوردند.
او افزود: در این بازرسی وضعیت کلی آزمایشگاه واحدهای تولیدی از لحاظ انجام آزمونهای روتین شیمیایی و میکروبی جهت کنترل کیفیت محصولات مربوطه مورد بررسی و بازرسی قرار گرفت.
سرپرست معاونت غذا و دارو دانشکده علوم پزشکی آبادان تصریح کرد:در ادامه وضعیت تجهیزات و مواد آزمایشگاهی و محیطهای کشت میکروبی، کالیبراسیون تجهیزات، شرایط محیطی و نظافت آزمایشگاه، گزارش آزمونهای انجام شده طبق استاندارد و ضوابط سازمان غذا و دارو مورد ارزیابی و بررسی قرار گرفته و در خصوص برخی نکات بهداشتی و قانونی، تذکرات لازم و ضروری نیز به مسئولان فنی واحدها ارائه شد.
جوانمردی گفت:در همین راستا شماره تلفن ۱۹۰ وزارت بهداشت و درمان آماده دریافت گزارشات و شکایات شهروندان گرامی است.
انتهای پیام/ د