رئیس هیات ورزش سه گانه کردستان از صعود ۱۷ پله‌ای جایگاه کردستان در آخرین رده‌بندی فدراسیون ورزش سه‌گانه خبر داد.

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از سنندج ، پرویز استیفایی رئیس هیات ورزش سه گانه کردستان گفت: ورزش سه‌گانه یا تری اتلون در ایران به سال ۸۰ برمی‌گردد که در آن زمان به صورت انجمن بوده است، اما در سال ۸۵ به عنوان بیست و یکمین عضو کنفدراسیون آسیا انتخاب شد و در سال ۸۶ با تعیین سرپرست فدراسیون و تهیه اساسنامه مربوطه به صورت فدراسیون درآمد و پس از آن هیات‌های استانی تشکیل شد که هیات سه‌گانه کردستان نیز جزء همان دسته از هیات‌ها بود.

او افزود: استان کردستان از ابتدای تاسیس این رشته در کشور جزء قطب‌های آن بوده و هر ساله در مسابقات کشوری به مقام‌های تیمی و انفرادی دست یافته است.

به گفته استیفایی، جایگاه اول تیمی و مقام اول کشوری در بخش انفرادی در رده سنی نونهالان و مقام سوم کشوری در رده نوجوانان در سال ۹۰، مقام اول کشوری در بخش تیمی و مقام سوم کشوری رده نوجوانان در سال ۹۳، مقام چهارم کشوری در سال ۹۵، مقام دوم کشوری در مسابقات قهرمانی کشور در سال ۹۷ در رده سنی بزرگسالان، مقام سوم مسابقات المپیاد ایرانیان در سال ۹۸ در بخش انفرادی و مقام اول مسابقات قهرمانی کشور نخبگان در رده سنی بزرگسالان از جمله عناوین برتر ورزش سه‌گانه کردستان بوده است.

او گفت: رشته سه‌گانه یکی از رشته‌های هوازی بوده و نیازمند تمرین در هوای آزاد است همچنین به دلیل نیاز به مسافت زیاد برای تمرین در این رشته، تمرین در سالن امکان‌پذیر نیست و خوشبختانه با توجه به این موارد ورزشکاران ما توانستند در ایام کرونا با رعایت نکات بهداشتی با دوچرخه‌سواری در جاده‌ها و تمرین دو در پیست دوومیدانی و نیز شنا در آب‌های آزاد آمادگی خود را حفظ نمایند.

استیفایی بیان کرد: در آخرین رنکینگ فدراسیون که همان عملکرد سالانه هیات‌های استانی است، کردستان توانست با ۱۷ پله صعود به جایگاه هفتم برسد که به نوبه خود نادر است.

او همچنین خاطرنشان کرد: در آخرین مسابقات قهرمانی کشور نخبگان که در استان آذربایجان شرقی برگزار شد، منصور عبدی ورزشکار هیات سه‌گانه استان توانست در جایگاه نخست قرار بگیرد.

رئیس هیات ورزش سه‌گانه استان گفت: رشته سه‌گانه نیازمند امکانات سه رشته ورزشی شنا، دوومیدانی و دوچرخه‌سواری است و لذا تنها با در اختیار داشتن دریا یا دریاچه برای شنا، جاده کم‌خطر برای دوچرخه‌سواری و مکان مناسب برای دو می‌توان اقدام به تمرین و فعالیت نمود.

استیفایی با اشاره به برنامه‌های هیات سه‌گانه استان بیان کرد: هیات سه‌گانه استان در نظر دارد چندین پایگاه قهرمانی در نقاط مختلف استان دایر کند و همچنین با توجه به شرایط آب و هوایی و ارتفاع از سطح دریا، کردستان می‌تواند میزبان برخی از مسابقات قهرمانی کشور باشد.

او در پایان مهمترین چالش پیش‌روی ورزش سه‌گانه را ناشناخته بودن آن در میان مردم دانست و گفت: با توجه به المپیکی بودن این رشته و اینکه در مسابقات المپیک جزء رشته‌های پر بیننده است می‌توان به آینده آن امیدوار بود.

انتهای پیام/ع

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار