به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، زیپوله شیرینی سنتی ایتالیایی که از مواد مختلف پر شده، در این دستور پخت زیپوله با ژامبون و پنیر فیلادلفیا پر شده است.
دستور پخت این شیرینی ایتالیایی بسیار ساده بوده که میتوان از مواد مختلف برای مواد میانی استفاده کرد.
بیشتر بخوانید
مواد مورد نیاز برای ۸ نفر
آب ۱۲۰ میلی لیتر
کره ۸۰ گرم
نمک ۱ قاشق چای خوری
آرد ۱۲۰ گرم
تخم مرغ ۳ عدد
برای مواد میانی
پنیر فیلادلفیا ۲۵۰ گرم
ژامبون ۸۰ گرم
سس مایونز
گوجه گیلاسی ۸ عدد
گیاه شابانک (یا ریحون)
دستور پخت زیپوله
در یک ظرف آب به همراه کره را افزوده و روی حرارت ملایم قرار داده تا کره ذوب شود.
زمانی که کره ذوب شد آرد و نمک را اضافه نمایید.
مخلوط را از روی حرارت برداشته و خمیر را با یک قاشق چوبی هم زده تا کاملا خمیر از لبهها جدا گردد.
برای ۱۰ دقیقه صبر کرده تا خمیر خنک شود.
تخم مرغها را یکی یکی به خمیر افزوده و مخلوط کنید.
به مدت ۱۰ دقیقه به خمیر استراحت دهید.
سینی فر را به کاغذ پخت پوشانده، خمیر را درون قیف ریخته و روی کاغذ دایرههایی را رسم کرده و روی این حلقهها را با خمیر شکل دهید.
فر را از قبل با دمای ۲۰۰ درجه سانتی گراد روشن کرده به مدت ۱۰ دقیقه با دمای ۲۰۰ درجه سانتی گراد و سپس با دمای ۱۷۰ درجه سانتی گراد به مدت ۲۰ دقیقه دیگر بپزید.
فر را خاموش کرده و برای ۱۰ دقیقه در فر خاموش با درب باز استراحت دهید.
پس از خنک شدن آنها را نصف کرده سپس یک لایه پنیر، ژامبون، ریحون قرار داده و لایه رویی را بگذارید.
روی زیپوله را با سس مایونز و گوجه گیلاسی تزئین نمایید.
منبع: یامی شف
انتهای پیام/