ذوالفقار یزدان مهر معاون مشارکتهای مردمی سازمان بهزیستی کشور در گفتوگو با خبرنگار حوزه رفاه و تعاون گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان، درباره جزئیات مراکز جامع درمان و بازتوانی معتادان، اظهار کرد: مراکز جامع درمان و بازتوانی معتادان راه اندازی شد که یک نگاه جامع و مانع به موضوع درمان اعتیاد دارد که در کنار بحث درمان و پیشگیری از اعتیاد به موضوع اشتغال و کار درمانی معتادان توجه ویژه شده است.
معاون مشارکتهای مردمی سازمان بهزیستی کشور تصریح کرد: در برنامهریزیهای انجام شده پیش از راهاندازی این مراکز، قرار شد مددجویان به محض ورود به مراکز یک آنالیز استعداد سنجی و رغبت سنجی از آنها انجام میشود، سابقه پیشینه آنها بررسی شده که قبل از این در چه حرفهای مشغول به کار بودند و برای احیای شغل آنها این آنالیز را انجام میدهیم.
بیشتر بخوانید
یزدان مهر با اشاره به اینکه افرادی که شغل دارند سیاستهای تشویقی برای آنها در نظر گرفته شده است، ادامه داد: ۵۰ میلیون تومان وام قرضالحسنه دراز مدت برای ایجاد اشتغال به فرد بهبود یافته اعطا میشود، همچنین کارفرمایانی که این افراد را بعد از درمان به کار گیرند پنج سال حق بیمه این افراد توسط سازمان بهزیستی پرداخت میشود و فرد معتادی که دارای معلولیت از یارانه ارتقاء کارایی در آنها پرداخت میشود.
وی با بیان اینکه در همین مراکز کاردرمانی و مهارت آموزی به فرد بهبودیافته از اعتیاد که دوره سم زدایی را طی کرده آموزش داده میشود، گفت: این مددجویان ۸ ماه در این مراکز اقامت دارند و بعد از دوره ۴ ماهه سم زدایی، کلاسهای آموزشی برای آنها گذاشته میشود.
معاون مشارکتهای مردمی سازمان بهزیستی کشور با بیان اینکه افرادی که هیچ مهارتی ندارند بعد از بهبود اعتیادشان متناسب با استعدادشان مهارتی به آنها آموزش داده میشود، خاطرنشان کرد: کارگاههای مختلفی مانند؛ آرایشگری، خیاطی، نجاری و ... در مراکز راهاندازی کردیم با سازمان فنی حرفهای نیز در این خصوص همکاری داشتیم و آموزش این افراد را سازمان فنی حرفهای برعهده گرفته است و مدرک هم به آنها اعطا میشود.
بیشتر بخوانید
انتهای پیام/