به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، امروز قصد داریم دستور تهیه ترشه شامی را به شما آموزش دهیم.
بیشتربخوانید
مواد لازم:
گوشت ران بره یا گوساله که زیاد چرب نباشد _ نیم کیلو
پیاز درشت _ ۱ عدد
تخم مرغ _ ۱ عدد
سیب زمینی _ نیم کیلو
رب گوجه فرنگی _ یک قاشق غذاخوری
آبغوره یا آب نارنج یا آبلیمو _ یک فنجان
نمک و فلفل _ به اندازه کافی
طرز تهیه:
برای تهیه ترشه شامی در ابتدا گوشت را چرخ کرده، پیاز را رنده ریز نموده با تخم مرغ و نمک و فلفل داخل گوشت مینمائیم (مثل کوفته مالش میدهیم) سپس از این مایه گوشت گلولههای یک اندازه برداشته در کف دست مثل شامی گرد پهن کرده با روغن داغ و در حرارت ملایم دوطرف آنرا سرخ میکنیم. در ظرفی یک لیوان آب ریخته، رب گوجه و ترشی را در آن مخلوط نموده، میگذاریم جوش آید. آنگاه گوشتهای سرخ شده را در آن چیده با این سس کمی دم میکنیم و سیب زمینیها را که پوست کنده و ورقه ورقه بریدهایم، در روغن سرخ نموده روی گوشت میریزیم. این کوکو با برنج صرف میشود و باید خیلی کم آب باشد.
منبع: شبکه آشپزی
انتهای پیام/