مدیرعامل بنیاد پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی کشور با اشاره به فعال شدن این بنیاد از سال ۹۲ در تهران گفت: نمایندگی این بنیاد در ۱۰ استان کشور فعال خواهد شد.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از شهرکرد، مصطفی راستینه مدیرعامل بنیاد پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی کشور در جلسه هم‌افزایی و هم‌اندیشی دستگاه‌های دولتی و سازمان‌های مردم‌نهاد استان با اشاره به فعال شدن این بنیاد از سال ۹۲ در تهران اظهار داشت: نمایندگی این بنیاد در ۱۰ استان کشور فعال خواهد شد.

او افزود: این بنیاد با مجوز سازمان بهزیستی کشور و همکاری و هماهنگی بین بخشی دستگاه‌های مختلف از جمله معاونت پیشگیری از وقوع جرم دادگستری، فنی و حرفه‌ای، هلال احمر، امور اجتماعی استانداری و دستگاه‌های مرتبط با حوزه آسیب‌های اجتماعی فعال شده است.


بیشتر بخوانید


راستینه اضافه کرد: نخستین نمایندگی این بنیاد بعد از تهران در چهارمحال و بختیاری فعال شده است و همزمان با دهه فجر فعالیت خود را آغاز خواهد کرد.

او با تاکید بر اینکه سمن‌ها و تشکل‌های مردم‌نهاد به عنوان بازوی توانمند برای رفع آسیب‌های اجتماعی و شناسایی هستند، ادامه داد: این بنیاد با هدف پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی آسیب‌های نوپدید، اعتیاد و عوارض آن، پیشگیری از بیماری‌های ناشی از اعتیاد، ایدز و هپاتیت، حمایت از زنان آسیب‌دیده از اعتیاد، راه‌اندازی مرکز توانمندسازی و جامعه‌پذیری افراد فعال شده است.

راستینه گفت: برگزاری دوره‌های آموزش پیشگیرانه از جمله مهارت‌های زندگی برای گروه‌های سنی مختلف، آموزش پیش از ازدواج، پس از ازدواج، صیانت از خانواده، ارتقای سلامت، فرزندپروری، آموزش حقوق شهروندی، فضای مجازی، آموزش‌های مرتبط با حوزه پیشگیری از اعتیاد و آسیب‌های نوپدید، آموزش‌های مرتبط با مباحث روان‌شناختی و مشاوره تربیت مربی به روش‌های کارگاهی، همایشی، نمایشگاهی از اهداف این بنیاد است.

او افزود: انجام تحقیقات علمی، پژوهشی، جمع‌آوری آمار و اطلاعات مستند از آسیب‌های موجود در راستای ارائه راهکار مناسب و همکاری و مشارکت در انجام فعالیت‌های پیشگیرانه دستگاه‌های دولتی و غیردولتی، مستندسازی آسیب‌های اجتماعی از دیگر اهداف فعال شدن این بنیاد در استان‌هاست.

راستینه با تاکید بر اینکه آسیب‌های اجتماعی در سطح کشور افزایش یافته است و باید برای پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی برنامه ریزی منسجم‌تر انجام شود، اضافه کرد: پیشگیری از آسیب اجتماعی نیاز به کار کارشناسی و برنامه‌ریزی و کارمیدانی دارد.

او به افزایش آمار طلاق در کشور به دلیل ناکافی بودن آموزش مهارت‌های زندگی برای جوانان اشاره کرد و گفت: ارائه آموزش مهارت‌های زندگی در بین جوانان باید از دوران مدرسه و در نظام آموزشی توسعه پیدا کند.

راستینه اظهار داشت: توانمندسازی افراد در جامعه و آگاه‌سازی خانواده‌ها از مهمترین راه‌های پیشگیری از آسیب اجتماعی در جامعه است و باید آموزش‌های اجتماع محور، آموزش خانواده و آموزش شهروندی با جدیت پیگیری شود.

انتهای پیام/ف

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.