به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، در ادامه قصد داریم شما را با طرز تهیه آبگوشت مرغ با لپه آشنا کنیم.
مواد لازم:
▪ مرغ متوسط یک عدد
▪ لپه یک فنجان سرخالی
▪ پیاز متوسط یک عدد
▪ مغز لیمو عمانی یک قاشق سوپخوری
▪آب گوجه فرنگی یک فنجان
▪ رب گوجه فرنگی یک قاشق سوپخوری
▪ سیب زمینی ۵ عدد
▪ نمک و فلفل به مقدار لازم
بیشتر بخوانید
طرز تهیه:
مرغ را پس از پوست کندن چهار قسمت کرده و آن را سرخ کنید تا طلایی شود.
پیاز را در روغن سرخ نمایید و لپه خیس داده شده را به پیاز اضافه کرده و لپه را هم کمی تفت دهید.
مرغ سرخ شده را با ۴ لیوان آب، زردچوبه، لپه و پیاز داغ با شعله ملایم بپزید. سپس مغز لیمو عمانی را به آبگوشت اضافه کنید.
در اواخر طبخ ۵ تا ۶ عدد سیب زمینی را پوست گرفته و با کمی نمک، فلفل و زردچوبه به غذا اضافه کنید.
بعد هم آب گوجه فرنگی و رب گوجه فرنگی را به آن اضافه کنید.
منبع:ایران بانو
انتهای پیام/
اصلا خوشمزه نیست من تو خونه بهش میگم هل فود یعنی غذای جهنمی
و متنفرم
و امیدوارم این غذا از صفحه روزگار محو شه
خیلی خیلی لذیذ هست