به گزارش
گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از
مشهد، مرتضی اشرفی سرپرست معاونت هماهنگی امور اقتصادی استانداری خراسان رضوی با اشاره به اختصاص سهمیه جدیدی به میزان دو هزار و ۴۰۰ تن برنج هندی طرح تنظیم بازار، گفت: خوشبختانه قیمت بسیاری از اقلام اساسی در یک ماه گذشته در خراسان رضوی کاهش یافته و قیمت آن از میانگین کشوری کمتر شده است.
او افزود: با این حال در اقلامی که قیمت آن افزایش یافته است باید با قید فوریت نسبت به کارشناسی موضوع و تصمیم گیری به وسیله دستگاههای ذی مدخل اقدام شود.
سرپرست معاونت هماهنگی امور اقتصادی استانداری با بیان این که قیمت تخم مرغ در استان به کمتر از میانگین قیمت آن در کل کشور رسیده است، ادامه داد: اگر بخش تولید موظف به عرضه تخم مرغ با قیمت مصوب ستاد تنظیم بازار کشور شده است و آن را رعایت میکند، به همان نسبت بخش خرده فروشی نیز باید موظف به عرضه تخم مرغ به قیمت هر کیلوگرم ۱۶۹ هزار ریال باشد و مسئولان بخشهای نظارتی خراسان رضوی باید بر عرضه تخم مرغ در بخش خرده فروشی نظارت بیشتری داشته باشند و کنترل آن را تشدید کنند.
اشرفی با تاکید بر این که باید از ظرفیت طرح تنظیم بازار برای عرضه میوه شب عید بهره کافی برد، بیان کرد: به این منظور باید میزان ذخیره سازی میوه در خراسان رضوی مشخص و اقدام کارشناسی مطلوب و برگزاری نشست مشورتی با افراد دست اندرکار در این بازار انجام شود تا بتوان تصمیم نهایی برای عرضه میوه طرح تنظیم بازار در شب عید امسال اتخاذ کرد و مشکلی در این زمینه ایجاد نشود.
حمیدرضا رجوعی رئیس اداره بازرگانی داخلی سازمان صنعت، معدن و تجارت خراسان رضوی هم گفت: برای رفع کمبود روغن در بازار استان، ۷۰۰ تن روغن در شهرستانها و ۴۰۰ تن در مشهد در حال توزیع است، با این حال هنوز عرضه روغن در بازار خراسان رضوی کم بوده و امید است این نقیصه تا پایان سال برطرف شود.
او افزود: سامانه توزیع کالاهای اساسی طرح تنظیم بازار در خراسان رضوی با محوریت اتاق اصناف مشهد و با توزیع شکر در سطح بازار راهاندازی شده است و در ابتدای کار آن هم اینک هیچ حواله شکری برای مراکز توزیع بدون ثبت نام در سامانه انجام نمیگیرد.
حمیدرضا نوری مدیر کل غله و خدمات بازرگانی خراسان رضوی نیز در این نشست گفت: چهار هزار و ۸۳۰ تن شکر طرح تنظیم بازار در بخش خانوار و ۲۹ هزار و ۵۰۲ تن شکر طرح تنظیم بازار در بخش صنف و صنعت به این استان تا پایان امسال اختصاص یافته که از محل شکر سهمیه صنف و صنعت باید ۲۰ درصد به تولید قند اختصاص یابد.
انتهای پیام//م.ج