به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از شیراز، امیری فرماندار شیراز در نشست شورای آرد و نان شهرستان، بر تشدید نظارت تیمهای بازرسی مشترک بر نحوه توزیع آرد و کیفیت تولید و عرضه نان در سطح شهرستان شیراز تاکید و اظهار کرد: بهبود کمی و کیفی پخت نان مورد انتظار مردم است و با توجه به شرایط شیوع بیماری کرونا، تشدید بازرسی و نظارت بر رعایت شیوه نامه های بهداشتی و کیفیت نان تولیدی یک ضرورت به شمار میرود.
رئیس شورای آرد و نان شهرستان شیراز بر مشارکت بیش از پیش سازمانهای صمت، تعزیرات حکومتی، اداره کل غله، اتحادیه نانوایان و شبکه بهداشت شهرستان شیراز به منظور تشدید نظارت بر کیفیت تولید نان در شهرستان تاکید کرد.
او، اداره کل غله را مکلف داشت بر اساس آخرین سرشماری و ضریب افزایش سالیانه سرانه جمعیتی اعلامی از سوی سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان، سهمیه آرد نانواییهای مناطق و محلات شهرستان و بخشهای مرکزی و ارژن را مورد بازنگری قرار داده و توزیع سهمیه آرد، متناسب با سرانه جمعیتی مناطق و محلات شهر و روستا انجام گیرد.
فرماندار شیراز با استناد به گزارش اداره کل غله مبنی بر میزان سهمیه آرد شهرستان و آمار نانواییهای غیر فعال به علت رعایت نکردن شیوه نامههای بهداشتی، بر رفع نواقص بهداشتی و بازگشت مجدد واحدهای غیر فعال به چرخه تولید در اسرع وقت به منظور رفاه حال شهروندان تاکید کرد.
او همچنین بر قطع سهمیه آرد در مواقع تعطیلی نانوایان (موقت و دایم) تاکید و رسیدگی به تخلف نانوایانی که با وجود تعطیلی اقدام به دریافت سهمیه آرد کرده اند را در اولویت تیمهای بازرسی و دستگاههای نظارت برشمرد.
رئیس شورای آرد و نان شهرستان شیراز ادامه داد: اداره کل غله، ساز و کار تعریف شده در سامانه خرید آرد در خصوص تخصیص نیافتن سهمیه آرد به نانواییهایی که پروانه کسب آنان باطل شده است را پیگیری و اجرا کند.
فرماندار شیراز، ضرورت طرح موضوعات مرتبط با آرد و نان در جلسات شورای آرد و نان شهرستان و اتخاذ تصمیم در این شورا را مورد تاکید قرار داد و اضافه کرد: ساز و کار بازرسی از نانوائیها از سوی دستگاههای نظارت باید به گونهای تعریف شود که بازدیدها در بازههای زمانی کوتاهتر و پرتعدادتر انجام و رسیدگی به گزارشهای تخلف و برخورد قاطع با متخلفان در اولویت قرار گیرد.
فرماندار شیراز در این نشست بر ضرورت مشارکت جدی دستگاههای متولی به ویژه سازمان صمت، اماکن، تعزیرات حکومتی، اتاق اصناف، مراکز بهداشت و اتحادیه نانوایان تاکید کرد و گفت: نصب تابلو اطلاعات ضروری از قبیل ساعات کار و تعطیلی نانوائی ها، قیمت و وزن نان و شماره تماس رسیدگی به شکایات مردمی، در ورودی نانواییها و در معرض دید مشتریان یک ضرورت به شمار میرود و سازمان صمت، مسئولیت نظارت مستمر و برخورد قانونی با متخلفان را برعهده دارد.
او افزود: در مسیر تهیه و توزیع نان به عنوان کالای اساسی و ضروری مردم، هیچگونه کوتاهی قابل قبول نبوده و با متخلفان برابر قانون برخورد خواهد شد.
انتهای پیام/