به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از همدان، حمید بهرامیخو، رئیس بسیج جامعه پزشکی استان همدان با بیان اینکه نزدیک به یک سال از شیوع ویروس کرونا میگذرد، اظهار داشت: مدیریت و کنترل کووید ۱۹ در طرح شهید سردار سلیمانی به شیوه محله و خانواده محور و مبتنی بر برنامه «هر خانواده یک پایگاه سلامت» آغاز شد که محوریت آن با وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و نهادهای همکار بسیج، هلال احمر و مجموعههای دولتی و غیردولتی است.
بهرامی خو ادامه داد: هدف از اجرای این طرح مدیریت و قطع زنجیره انتقال کرونا با بهرهگیری از توان و مشارکت مردمی، هماهنگی بینبخشی، بهرهگیری از نیروهای بسیج و داوطلب است، لذا اتاق فکرها در مرکز استان، شهرستان و محلهها تشکیل شد.
مسئول کمیته اجرایی طرح شهید حاج قاسم سلیمانی همدان اضافه کرد: سه گروه شامل تیم مراقبتی، حمایتی و نظارتی در این طرح مشارکت دارند که تیمهای مراقبتی متشکل از نیروهای خانههای بهداشت، هلال احمر و بسیج، محله به محله با مراجعه حضوری به درب منزل یا با برقراری تماس تلفنی اقدام به بیماریابی میکنند.
او گفت: ۶۰۷ تیم مراقبتی در استان همدان تشکیل شده است که توانستند ۱۰۳ هزار و ۶۷۴ نفر را در قالب ۲۶ هزار و ۵۳۸ خانوار غربالگری کنند.
بهرامیخو ادامه داد: ۵۰ تیم مراقبت در منزل شامل پزشک و پرستار نیز تشکیل شده و در حال حاضر با شناسایی ۳۳ بیمار مبتلا به ویروس کرونا مراقبت از آنها در منزل، تجویز دارو و ایزوله و جداسازی بیمار از خانواده با دستور پزشک انجام میشود.
او اضافه کرد: نقاهتگاههایی نیز در شهرستانهای همدان برای پذیرش مبتلایان به کرونا که امکان ایزوله و جداسازی برایشان در خانواده مهیا نیست پیشبینی شده که تاکنون نیازی به استفاده از آنها نشده است.
رئیس بسیج جامعه پزشکی استان همدان با بیان اینکه ۴۱۱ تیم حمایتی هم تشکیل شده است، اظهار کرد: برخی از مبتلایان به کرونا سرپرست و نانآور خانواده هستند که با توجه به ضرورت قرنطینه و حضور نیافتن در اماکن عمومی به منظور جلوگیری از شیوع بیماری، توان تأمین مایحتاج روزمره خود را ندارند.
او گفت: یک هزار و ۶۶۴ نیرو در تیمهای حمایتی اقدام به کمکرسانی به بیماران نیازمند میکنند و تاکنون دو هزار و ۴۴۶ بسته معیشتی بین بیماران کرونایی این استان توزیع کردهاند.
انتهای پیام/د