مدیر آزمایشگاه معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی کهگیلویه و بویراحمد گفت: مردم باید مصرف نان‌های با درصد سبوس بالاتر را در اولویت قرار داده و به سلامت خود بیش از پیش اهمیت دهند.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از یاسوج، امیر پیکر مدیر آزمایشگاه معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی کهگیلویه و بویراحمد گفت: مصرف نان های بی کیفیت علاوه بر مشکلات گوارشی که برای مصرف کنندگان ایجاد می کند، همچنین سبب شده کارخانجات تولیدی آرد هم بیشتر تمایل به تولید آرد سفید با درصد سبوس پایین داشته باشند.

پیکر افزود: این مهم تخلف آشکار محسوب شده و با واحدهای تولیدی متخلف برخورد قانونی و قضایی صورت خواهد گرفت.

او از مردم استان خواست ضمن تغییر دیدگاه خود، مصرف نان‌های با درصد سبوس بالاتر را در اولویت قرار دهند.

پیکر گفت: با توجه به کیفیت پایین نان های مصرفی در مرکز استان، نظارت و بازرسی از واحدهای تولیدی آرد در آزمایشگاه این معاونت ویژگی‌های حسی نان های تولیدی (رنگ، بافت، میزان سوختگی و ...) با حساسیت و کنترل بیشتری مورد بررسی قرار می گیرد.

او افزود: همچنین نان‌های بی‌کیفیت غیرقابل مصرف اعلام خواهند شد.

انتهای پیام/س

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.