سرپرست شرکت پشتیبانی امور دام چهارمحال و بختیاری گفت: تنها ۱۰ درصد تخم‌مرغ مورد نیاز استان در داخل تولید می‌شود و برای رفع نیاز مردم باید از استان‌های هم‌جوار وارد شود.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از شهرکرد، بهروز آل مومن سرپرست شرکت پشتیبانی امور دام چهارمحال و بختیاری اظهار داشت: تنها ۱۰ درصد تخم‌مرغ مورد نیاز استان در داخل تولید می‌شود و برای رفع نیاز مردم باید از استان‌های هم‌جوار وارد شود.

او افزود: برخی از تولیدکنندگان همسایه به علت عدم نظارت سازمان صمت آن استان، این محصول را بالاتر از نرخ عمده‌فروشی مصوب، که ۱۴ هزار تومان است به فروش می‌رساندند که همین امر سبب افزایش قیمت چهار هزار تومانی و دو نرخی شدن قیمت تخم مرغ در استان شده است.


بیشتر بخوانید


آل مومن اضافه کرد: دو تولیدی تخم مرغ در استان فعالیت می‌کنند که مجموع تولیدی این مراکز روزانه سه تن است، مقادیر تولیدی به مباشران سازمان صنعت، معدن و تجارت استان تحویل داده می‌شود تا با نظارت دقیق در بازار توزیع شود.

او ادامه داد: تا اوایل امسال مرغداران نهاده دامی را آزاد تهیه می‌کردند که این افزایش قیمت نهاده بر روی تخم‌مرغ نیز تأثیر می‌گذاشت، اما اکنون چندماهی است که خرید و فروش نهاده از طریق سامانه، با نرخ دولتی و تحت نظارت دقیق انجام می‌شود لذا بهانه‌ای برای گران‌فروشی در تخم‌مرغ از تولیدکنندگان قابل توجیه نیست.

آل مومن گفت: به تازگی نظارت بر قیمت تخم‌مرغ به منظور کاهش گرانفروشی و جلوگیری از دو نرخی شدن در استان‌ها شدت گرفته است و نظارت سازمان صمت بر روی بازار تخم‌مرغ بیشتر شده که فروش خارج از قیمت مصوب یعنی ۱۶ هزار و ۹۰۰ تومان یا ایجاد دو نرخی در استان تخلف محسوب می‌شود.

او افزود: البته برخی از گران فروشی‌ها در این حوزه به بسته بندی نیز برمی‌گردد و از آنجایی که تا کنون نظارت دقیقی در این امر نبوده سبب اختلاف قیمت تخم‌مرغ شده است.

انتهای پیام/ف

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.