به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از لرستان، سید موسی خادمی،استاندار لرستان اظهار کرد: در طرح شهید سلیمانی قدرت و قابلیت بسیج را مشاهده کردیم و پس از جنگ تحمیلی، فرصت مناسبی بود تا بار دیگر از تواناییهای این نهاد استفاده کنیم.
او افزود: بسیج به عنوان یک سازمان انعطاف پذیر، ظرفیت بالایی برای برطرف کردن مشکلات دارد و موفقیت طرح شهید سلیمانی در لرستان، با حضور این نهاد غیر قابل انکار و بسیار ارزشمند است.
او با اشاره به اینکه این طرح آثار مثبتی را به همراه داشته است گفت: لرستان از نظر تجهیزات پزشکی ضعیف است و آمادگی لازم را برای مواجه با کرونا نداشت، اما عملکرد کادر درمان مطلوب بود بنابراین همراهی مجموعه حوزه بهداشت و درمان استان قابل تقدیر است.
استاندار لرستان تصریح کرد: هرچند دو روز متوالی بدون ثبت مرگ و میر کرونا در استان رقم خورده است، اما این بیماری تمام نشده و غافلگیر کننده است.
خادمی گفت: مردم باید همچنان رعایت کنند چراکه اوج گیری کرونا دور از ذهن نیست بنابراین نباید با زیر پا گذاشتن شیوه نامههای بهداشتی، عادی انگاری کنیم.
او تاکید کرد: طرح قرارگاه شهید سلیمانی نیازمند منابع بوده، اما تاکنون اعتباری برای آن در نظر گرفته نشده است با این وجود دستگاههای اجرایی تمام توان خود را در راستای اجرای این طرح بکار گرفته اند.
طرح کنترل محله محور کرونا با همکاری یکهزار و ۱۹ تیم مراقبتی در ۷۷۱ نقطه این استان از ابتدای آذر به مدت سه ماه آغاز شد.
این طرح به منظور مدیریت و کنترل اپیدمی ویروس کرونا به شیوه محله و خانواده محور و با مشارکت سازمان بسیج سپاه حضرت ابوالفضل (ع) و سایر ادارات انجام میشود.
لرستان بر اساس تعداد پایگاههای سلامت و خانههای بهداشت به ۷۷۱ محله تقسیم و به ازای هر پایگاه سلامت سه تیم مراقبتی، یک تیم حمایتی و یک تیم نظارتی تشکیل شده است و تیمهای مراقبتی متشکل از مراقبین سلامت و نیروهای داوطلب بسیجی و شامل ۲ هزار و ۳۸ نفر هستند.
وظیفه ساماندهی تیمهای حمایتی بر عهده سازمان بسیج سپاه است و ۸۳۶ نفر در قالب ۷۷۱ تیم نظارتی طرح محله محور مشارکت دارند.
این طرح به منظور بیماریابی و پیشگیری از شیوع کرونا برنامهریزی شده است که در قالب آن تستهای تشخیص سریع درب منازل و مراقبتهای پزشکی در منازل نیز انجام میشود.
بیماران تازه مرخص شده، گروههای پرخطر و موارد مشابه با شناسایی و اعلام تیمهای مراقبتی توسط پزشک و پرستار در منزل مراقبت میشوند که به ازای هر مرکز جامع سلامت یک پزشک و یک پرستار مستقر شده است.
تا ۱۹ دی ماه ۶۱ هزار و ۸۲۵ شهروند لرستانی به کرونا مبتلا شده اند که از این تعداد یک هزار و ۳۰۴ نفر جان باختند و این استان هم اکنون در وضعیت زرد شیوع ویروس قرار دارد.
انتهای پیام/ب