حسین تیموری رئیس هیئت مدیره یک شرکت صادراتی در حوزه زعفران شهرستان زاوه در گفت و گو با خبرنگار
گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از
مشهد، با بیان اینکه چند سالی است که جوانان تحصیل کرده در منطقه ژرف شهرستان زاوه دور هم جمع شدهاند و دست به کار بزرگی زده اند، گفت: در زمان تحصیل در دانشگاه برای خرج تحصیل خود مانده بودیم تا اینکه پدرم مقداری زعفران به من داد تا آن را در بین هم دانشگاهیان پخش کنم و درآمدی داشته باشم و با این کار، روز به روز به تعداد مشتریهای زعفران اضافه میشد.
او افزود: با کمک مهندسین صنایع جهادکشاورزی زاوه بر آن شدیم که یک شرکت در
حوزه صادرات زعفران تاسیس کنیم، به همراه چند جوان شروع کردیم به تأسیس شرکت و توانستیم پروانه بهداشتی بگیریم.
این کارآفرین با بیان اینکه فعالیت این شرکت که از سال ۹۲ آغاز شده و اکنون پس از ۷سال تلاش به اینجا رسیده است، ادامه داد: درحال حاضر ۱۵خانم سرپرست خانوار در روستای ژرف و ۲۴ نیروی دیگر در دفتر مرکزی در مشهد بواسطه این شرکت مشغول به کار هستند.
تیموری بیان کرد: در یک سال اخیر توانستیم یک نمایندگی در دبی و صادرات به کشورهای سوییس، سوئد، قطر و عمان و کشورهای عربی خلیج فارس داشته باشیم و اکنون ۲۴نمایندگی در شهرهای مختلف کشور داریم و بدنبال آن هستیم که بتوانیم زعفران زاوه را با برند زاوه در جهان مطرح کنیم.
او تصریح کرد: در حال کار بروی طرح هایی هستیم که بتوانیم گل زعفران را به مدت ۶۰ روز نگهداری کنیم بدون آنکه خراب شود و زعفران بدلیل بحث کیفیت آن یک محصول مهم است و باید دارای کیفیت مرغوب باشد که در حال حاضر مشغول کار بر روی تولید دستگاه های خشک کن هستیم که بدون برق و گاز کار کند.
رئیس هیئت مدیره شرکت صادراتی زعفران تأکید کرد: طی چند سال آینده به دلیل درخواست مشتریان برای زعفران پفکی، با کمک سپاه ناحیه زاوه این دستگاه اکنون تهیه شده است و درحال توسعه و تولید انبوه آن هستیم.
تیموری اظهار کرد: پارسال که سال اول کار حرفه ای شرکت بود توانستیم با وجود کرونا ۵۰میلیارد ریال زعفران توسط خود کشاورزان روستاهای ژرف و چخماق در بازارهای هدف بفروش برسانیم و انشاءالله با تدابیر اندیشیده شده این رقم در سال آینده به مراتب بیشتر خواهد شد.
انتهای پیام//ا.غ