به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، پیچیدن عطر کیک وانیلی تازه و خوشمزه آن هم در صبح یک روز تعطیل در خانه، موجب میشود تا همه افراد خانواده با اشتیاق بیشتری برای خوردن صبحانه بیدار شوند. معمولا برای درست کردن کیک و قرار دادن آن در فر زمان زیادی صرف میشود، اما شما میتوانید با استفاده از یک دستور کیک ساده، یک کیک صبحانه خوشمزه را بدون فر و داخل ماهیتابه آماده کنید. در این مقاله میتوانید طرز تهیه کیک صبحانه وانیلی تابهای بدون فر را درادامه یاد بگیرید.
بیشتر بخوانید
مواد لازم برای ۶ نفر
آرد سفید: ۱ لیوان دستهدار
تخم مرغ: ۱ عدد
روغن مایع مخصوص پخت و پز: ۱/۴ لیوان دستهدار
شکر: نصف لیوان دستهدار
شیر: نصف لیوان دستهدار
وانیل: ۱ قاشق چای خوری
جوش شیرین: نصف قاشق چای خوری
نمک: ۱/۴ قاشق چای خوری
مواد لازم برای تزئین کیک ساده صبحانه
مربای توت فرنگی: به مقدار لازم
شکلات ذوب شده: ۱/۴ لیوان دستهدار
شکلات سفید: ۱ قاشق غذاخوری
طرز تهیه
در اولین مرحله از طرز تهیه کیک وانیلی صبحانه باید داخل یک کاسه تخم مرغ را به خوبی هم بزنید. میتوانید این کار را با هم زن دستی انجام دهید و تخم مرغ را آن قدر هم بزنید که کمی رنگ آن روشنتر و یک دست شود. اگر دوست دارید این کیک را بدون تخم مرغ تهیه کنید، میتوانید به جای تخم مرغ از ۱/۴ لیوان دستهدار از ماست شیرین استفاده کنید. بعد از زدن تخم مرغ باید شیر، روغن، شکر، عصاره وانیل، جوش شیرین و نمک را به آن اضافه کنید و مواد را دوباره به خوبی هم بزنید.
در دومین مرحله از طرز تهیه کیک صبحانه باید آرد و بیکینگ پودر را به آرامی به مواد اضافه کنید و آن قدر هم بزنید تا هیچ گلولهای در مواد کیک باقی نماند. برای درست کردن این کیک ساده صبحانه باید از یک ماهیتابه نچسب سایز متوسط استفاده کنید. بهتر است سایز ماهیتابه را طوری انتخاب کنید که بعد از ریختن مواد تنها یک سوم حجم ماهیتابه پر شود. قبل از اینکه مواد را داخل ماهیتابه بریزید ابتدا تمام سطح تابه نچسب را به وسیله کره یا روغن چرب کنید. سپس مواد کیک را به آن اضافه کنید و درب آن را بگذارید.
سپس ماهیتابه را با شعله بسیار ملایم روی گاز قرار دهید و برای ۱۵ تا ۲۰ دقیقه اجازه دهید تا کیک به خوبی پخت شود. بعد از این زمان کیک کمی صبر کنید تا کیک سرد شود و بعد آن را از داخل ماهیتابه جدا کنید. بعد از پخت کیک میتوانید شکلات آب شده را روی آن بریزید تا کیک شکلاتی برای صبحانه سرو کنید و سطح کیک را با تکههای مربای توت فرنگی و شکلات سفید تزئین کنید.
نکات و فوت و فنهای طرز تهیه کیک صبحانه
*توجه داشته باشید کیک صبحانه شما زمانی کامل پخته است که وقتی به سطح کیک دست میزنید، به دست شما نمیچسبد.
*برای اینکه کیک صبحانه بهتر در ماهیتابه پخته شود، بهتر است یک دم کنی روی درب آن قرار دهید و اجازه دهید که با شعله ملایم پخته شود.
*اگر دوست ندارید برای درست کردن این کیک از جوش شیرین استفاده کنید، میتوانید به همان مقدار بیکینگ پودر بیشتری در کیک بریزید.
*اگر آرد این کیک را الک کنید، بافت کیک شما سبکتر و بهتر خواهد شد.
منبع: مجله کوروش
انتهای پیام/