مدیر بهبود و اصلاح تغذیه دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: مصرف زیاد نمک، شکر و روغن در بین افراد جامعه هشدار دهنده و خیلی بیشتر از میزان استاندارد‌های جهانی است.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از مشهد،  زهرا اباصلتی مدیر بهبود و اصلاح تغذیه دانشگاه علوم پزشکی مشهد همزمان با طرح ملی بسیج ملی تغذیه سالم، گفت: سرانه مصرف نمک بر اساس استاندارد‌ها پنج گرم در روز برای هر فرد تعیین شده است که این میزان هم اکنون در ایران ۱۲ گرم برآورد می‌شود.

او افزود: پیامد این وضعیت این است که ۱۹ درصد افراد ۱۵ تا ۶۰ ساله در خراسان رضوی به بیماری فشار خون مبتلا هستند.
 
مدیر بهبود و اصلاح تغذیه دانشگاه علوم پزشکی مشهد همزمان با طرح ملی بسیج ملی تغذیه سالم ادامه داد: نمک مصرفی مختص به نمکی که روی غذا می‌پاشیم نیست چرا که بسیاری از مواد غذایی و میوه‌ها خودشان نمک دارند.

اباصلتی ادامه داد: مصرف قند و شکر به طور استاندارد ۵۰ گرم برای هر فرد تعیین شده است که این میزان در بین ایرانیان به حدود ۶۶ گرم می‌رسد.

او تصریح کرد: افزایش مصرف شکر خطر ابتلا به دیابت را در بین افراد جامعه افزایش می‌دهد.

مدیر بهبود و اصلاح تغذیه دانشگاه علوم پزشکی مشهد تاکید کرد: مصرف روغن نیز ۳۵ گرم معادل ۲ قاشق غذاخوری برای هر نفر در روز طبق استاندارد‌های جهانی تعیین شده است که در ایران این میزان به ۴۶ گرم می‌رسد.
 
انتهای پیام//م.ج
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.