بهره برداری از ایستگاه شارژ خودرو‌های برقی در مشهد

نخستین ایستگاه شارژ خودرو‌های برقی شرق کشور در مشهد بهره‌برداری شد.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از مشهد، محمد رضا کلائی شهردار مشهد در این مراسم گفت: داشتن نقشه راه در هر فعالیتی مهم است و این امر در فعالیت‌های نوآورانه ضرورت بیشتری دارد.

 او افزود: حمل و نقل پاک و اجرای مدل‌های مختلف حمل و نقل اولویت مدیریت شهری است و برای اجرای این مدل‌ها آمادگی داریم.

شهردار مشهد ادامه داد: برقی کردن حمل و نقل عمومی نیز در دستور کار است که برای تحقق آن باید انرژی بیشتری گذاشت تا مشهد اولین شهری باشد که برقی می‌شود.

عباس علی‌آبادی مدیرعامل گروه صنعتی مپنا نیز در این مراسم گفت: مشهد به عنوان قلب ایران است و همه اتفاقات مهم از جمله برقی‌سازی در حوزه‌های مختلف باید از این شهر آغاز شود.

بیشتر بخوانید

او افزود: این گروه صنعتی با هدف کاهش حداکثری آلایندگی هوا، اقدامات مختلفی در کشور انجام داده است.

 مدیرعامل گروه صنعتی مپنا ادامه داد: آلودگی هوا در حال حاضر از مهمترین چالش‌های کلان شهرهاست و آن را به استفاده از سوخت مازوت در نیروگاه‌ها نسبت می‌دهند درحالی که نیروگاه‌ها در کلانشهر‌ها از سوخت مازوت استفاده نمی‌کنند و منشا آلودگی هوا وارونگی هوا و تولید آلاینده‌ها توسط فعالیت‌های مختلف است که با جایگزین کردن فناوری‌های تجدیدپذیر، انرژی خورشیدی و برقی کردن فعالیت‌ها می‌توان تا حد چشمگیر از تولید گاز‌های آلاینده جلوگیری کرد.

عباس آبادی بیان کرد: به سوی هوشمندسازی در حرکت هستیم و دنیا در حال تغییر است لذا باید با گسترش نقش برق در زندگی، به سوی کاهش آلودگی برویم.

خلیل‌الله کاظمی معاون عمران، حمل و نقل و ترافیک شهرداری مشهد نیز در این مراسم گفت: نگاه و رویکرد مدیریت شهری مشهد، توسعه حمل و نقل پاک است.

او افزود: طبق بررسی‌های صورت گرفته منشاء ۶۴ درصد آلودگی هوا در این کلان شهر مربوط به ناوگان متحرک و ۳۶ درصد مربوط به عوامل ثابت نظیر نیروگاه‌هاست.

معاون عمران، حمل و نقل و ترافیک شهرداری مشهد ادامه داد: در بخش عوامل متحرک آلایندگی هوا، سهم خودرو‌های شخصی بیش از ۳۰ درصد و سهم اتوبوس‌های درون شهری حدود یک درصد است.

کاظمی بیان کرد: سهم شهرداری در منایع آلاینده جوی زیاد نیست، اما باز هم اقدامات مختلف از جمله حرکت به سوی حمل و نقل پاک و برقی در دستور کار است.

او تصریح کرد: همچنین مطالعات برقی سازی خط یک اتوبوس‌های تندرو مشهد به پایان رسیده و حداکثر تا خرداد سال آینده اولین اتوبوس برقی بومی وارد ناوگان حمل و نقل مشهد می‌شود.

معاون عمران، حمل و نقل و ترافیک شهرداری مشهد تاکید کرد: ایستگاه شارژ خودرو‌های برقی نیز امروز در مشهد افتتاح شد و ۳۰ دستگاه موتورسیکلت برقی از امروز در حوزه گشت و بازرسی شهرداری فعال می‌شوند.

او با اشاره به سهم پنج درصدی موتورسیکلت‌ها در آلودگی هوا افزود: حدود ۴۰۰ دستگاه موتورسیکلت در مشهد وجود دارد که با مصوبه شورای شهر مشهد تسهیلات ویژه برقی‌سازی موتورسیلکت با کارمزد چهار درصد و بازپرداخت ۳۶ ماهه به مالکان موتورسیکلت‌ها داده می‌شود و این اقدام از هفته آینده اجرایی می‌گردد.

سید مسعود ریاضی رئیس کمیسیون عمران و حمل و نقل شورای شهر مشهد نیز در این مراسم گفت: بیش از ۳۰ درصد سهم آلودگی هوای مشهد مربوط به خودرو‌های شخصی و ۱۹ درصد مربوط به نیروگاه‌هاست.

او افزود: سهم کامیون‌ها نیز در آلودی هوا ۱۳ درصد و سهم وانت بار‌ها ۹ درصد است، اما سهم اتوبوس‌های درون شهری حدود یک درصد می‌باشد.

 رئیس کمیسیون عمران و حمل و نقل شورای شهر مشهد ادامه داد: امروز بیش از هر زمانی ضرورت پرداخت به حمل و نقل پاک مطرح است، باید اقدام ضربتی انجام شود.

ریاضی بیان کرد: مطالعات جامع حمل و نقل برقی مشهد اتفاق خوبی است که در دستور کار قرار گرفته است و با نهادینه کردن حمل و نقل پاک، چشم انداز خوبی از آینده شهر مشهد خواهیم داشت.
 
انتهای پیام// م.ب
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار