فلفل دلمه‌ای یکی از مواد غذایی پر مصرف در جهان است که در رنگ‌های مختلف موجود بوده و افزون بر زیبایی ظاهری، فواید قابل توجهی نیز برای سلامتی دارد.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان،  فلفل دلمه‌ای در رنگ‌های سبز، زرد، نارنجی و قرمز به فروش می‌رسد، اما آیا این محصولات با یکدیگر تفاوتی دارند؟ پاسخ مثبت است.

به گفته لیندزی لیوینگستون، متخصص تغذیه در امریکا، تفاوت فلفل‌های دلمه‌ای در حقیقت به میزان رسیدن آن‌ها بستگی دارد.

فلفل‌های دلمه‌ای سبز پیش از این که به طور کامل رسیده باشند، چیده شده اند. اگر منتظر بمانید، آن‌ها به رنگ زرد، سپس نارنجی و در نهایت قرمز در می‌آیند. این عامل کلیدی است، زیرا هنگامی که فلفل‌های دلمه‌ای زود چیده می‌شوند، شیرینی کمتری دارند (شیرین بودن با میزان رسیدن در ارتباط است) و از مواد مغذی کمتری نیز برخوردار هستند که شامل ویتامین‌های A، C و B ۶ می‌شوند.


بیشتر بخوانید

فلفل دلمه‌ای سبز بیشترین میزان تلخی را در میان فلفل‌های دلمه‌ای دارد و از کمترین مواد مغذی برخوردار است. فلفل دلمه‌ای نارنجی و زرد در میانه قرار می‌گیرند و فلفل دلمه‌ای قرمز بیشترین میزان شیرینی و ویتامین بیشتری دارد.

منبع: روزنامه خراسان

انتهای پیام/

 

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.