متخصصان حوزه سلامت و تغذیه هشدار می‌دهند چربی‌های ترانس به اندازه چربی‌های اشباع شده برای سلامت قلب خطرناک است.

به گزارش حوزه کلینیک گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از اسپوتنیک، مطالعه جدید دانشمندان در مرکز کنترل بیماری نشان می دهد که غذاهای ناسالم به قلب آسیب می رساند.

از جمله این موارد، غذاهای کنسرو شده با مواد غلیظ کننده و تثبیت کننده ها و نوشابه های شیرین با شربت ذرت با فروکتوز بالاست که به قلب ضرر می رساند.

ژانگ متخصص اپیدمیولوژیک پیش از انتشار مطالعه خود در ژورنال تغذیه بالینی آمریکا در ماه اکتبر گفت: این غذاها به طعم بسیار خوشمزه ای طراحی شده اند اما برای قلب مضر هستند.

غذای فرآوری شده فوق العاده خوشمزه هستند، افرادی که هر روز غذا‌های فوق فرآوری شده می‌خورند، می‌توانند ۵۰۰ کالری بیشتر در روز بخورند.

غذا‌های اصلی مانند سبزیجات، لوبیا، گوشت، پنیر‌ها و سایر غذا‌ها نمونه‌هایی از غذا‌های فرآوری نشده یا کم پردازش هستند که کنسرو آن‌ها خطرناک هستند.


بیشتر بخوانید


انتهای پیام/

برچسب ها: قلب ، تغذیه
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۱:۵۶ ۱۷ دی ۱۳۹۹
خداخیرتون بده که ملتهارااگاه میکنید هم دکترها وخبرنگاران عزیز
آخرین اخبار