به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، امروز قصد داریم روش تهیه کوکی هلو را به شما آموزش دهیم.
بیشتربخوانید
مواد لازم:
کره ۱۲۵ گرم
تخم مرغ ۱ عدد
روغن ۱ قاشق چای خوری
پودر قند ۱ استکان
ماست ۱ استکان
نشاسته ۱ لیوان
بکینگ پودر ۱ قاشق چایخوری
آرد ۳.۵ لیوان
پوست گردو ۲۵ عدد
برای خامه:
شیر ۲ لیوان
شکر ۳ پیمانه
آرد ۲ قاشق غذاخوری
نشاسته ۲ قاشق غذاخوری
وانیل ۱ قاشق چایخوری
کره ۱ قاشق غذاخوری
برای تزئین:
رنگ خوراکی قرمز و زرد
شکر
طرز تهیه:
ابتدا خامه کوکی خود را درست کنیم. شیر، شکر، آرد و نشاسته را در قابلمه ریخته روی حرارت بذارید و مدام هم بزنید تا به غلظت برسه. وقتی به غلظت رسید کره و وانیل را اضافه کرده و مخلوط کنید. حرارت را خاموش کنید و بذارید خنک شه.
برای خمیر کوکی ابتدا تخم مرغ و کره و روغن را با همزن بزنید سپس پودر قند و ماست را اضافه کنید و مخلوط کنید نشاسته، آرد و بکینگ پودر را اضافه کرده و ورز بدید تا خمیر نرم و یکدست حاصل شه. به اندازه گردو از خمیر برداشته و در دست فرم بدید و آن را مطابق تصویر روی قسمت خارجی پوسته گردو بپوشانید. در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۷۰ درجه به مدت ۲۰ دقیقه بذارید پخته شه. وقتی پخت و خنک شد آن را از پوسته جدا کنید وسط آن را خامه که آماده کردید بریزید و دو قسمت را به هم وصل کنید. به رنگ خوراکی زرد و قرمز آغشته کنید و روی آن شکر بپاشید.
منبع: فودی بوک
انتهای پیام/