در گزارش زیر طرز تهیه اسپاگتی کاربونارا را به شما آموزش می‌دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، اسپاگتی کاربونارا یا پاستا کاربونارا یکی از محبوب‌ترین انواع غذا‌های ایتالیایی و اصالتا رُمی است که در سریع‌ترین زمان ممکن آماده می‌شود و دست‌تان برای اضافه کردن انواع گوشت و بیکن و ژامبون به آن باز است. حسّ جذاب ترکیب پنیر و ماکارونی و بوی خوش فلفل سیاه، لذت تجربه طعمی فانتزی را به شما هدیه می‌دهد. اگر حتی کمی هم به فکر امتحان این غذا فوق العاده افتاده‌اید، طرز تهیه اسپاگتی کاربونارا با سس کاربونارا خوشمزه و لذیذ را در ادامه  بخوانید.

مواد لازم

پاستا: ۴۰۰ گرم

کره: ۱۰۰ گرم ۲ قاشق غذاخوری یا سوپ خوری

قارچ: ۲۰۰ گرم

آب لیمو: ۱ قاشق غذاخوری

تخم مرغ: ۲ عدد

پیازچه: ۴ عدد

ژامبون: ۲۰۰ گرم

فلفل سیاه (نیم کوب شده): به میزان لازم

نمک: به میزان لازم

خامه: ۱ لیوان دسته‌دار فرانسوی

پنیر پارمزان: ۱۰۰ گرم

گوجه گیلاسی: برای تزئین

ریحان: برای تزئین

جعفری: دلخواه


دستور تهیه اسپاگتی کاربونارا خیلی خوشمزه

قابلمه بزرگی از آب نمک کم (بیش از ۱ قاشق غذاخوری نمک) را روی حرارت زیاد قرار دهید و بگذارید تا جوش بیاید. پس از به جوش آمدن آب، ماکارونی را حدودا ۱۲ دقیقه برای خوب پخته شدن در در قابلمه بریزید. نیمی از آب را را نگه دارید.

در یک ظرف مناسب، کره، قارچ و آبلیمو را به خوبی روی حرارت با هم مخلوط کنید.

تخم مرغ، خامه، پنیر پارمزان، پیازچه و نمک را در ظرفی دیگر به خوبی مخلوط کنید.
در یک کاسه دیگر، تخم مرغ و ژامبون و پاستا و آب پاستایی که کنار گذاشته بودید را با هم ترکیب کرده و با کمی نمک و فلفل سیاه سخاوتمندانه آن را مزه‌دار کنید. سپس ترکیب سس کاربونارا را روی حرارت تا زمانی که غلیظ شود، هم بزنید.

پاستا آماده سرو است. برای تزئین ظرف مورد نظر پاستا، می‌توانید از ریحان، گوجه گیلاسی، و پنیر پارمزان رنده شده استفاده کنید. اگر عاشق میگو هستید، در مراحل تهیه اسپاگتی کاربونارا، از ۲۰۰ گرم میکو پاک شده نیز می‌توانید به عنوان یک چاشنی فوق العاده استفاده کنید.

طرز تهیه اسپاگتی کاربونارا؛ یک پاستای بسیار خوشمزه با سس کاربونارا

 

نکته‌هایی برای تهیه اسپاگتی کاربونارا با طعمی عالی!

* این غذای محبوب ایتالیایی را می‌توان با تکنیک‌هایی عالی هر بار خوشمزه‌تر از دفعه قبل امتحان کرد.

* اضافه کردن “سیر” به این دستور پخت اسپاگتی کاربونارا باعث لذیذتر شدن طعم نهایی آن می‌شود.

* برای اینکه ترکیب تخم مرغ شما سفت نشود، می‌توانید از روش بن ماری استفاده کنید. برای این کار می‌توانید تخم مرغ و ترکیب مورد نظر را روی حرارتی که از آب ماکارونی گرم شده به ظرف منتقل می‌شود، قرار دهید.

* ابتدا سس و سپس اسپاگتی را آماده کنید. داغ بودن اسپاگتی نکته بسیار مهمی است، اسپاگتی باید به حدی داغ باشد که اگر تخم مرغ خام را روی آن قرار دهید، بپزد!

* برای درست کردن اسپاگتی یا همان ماکارونی کاربونارا ایتالیایی از روغن زیتون هم می‌توانید استفاده کنید.

* این غذا خوشمزه را در وعده‌های شام و نهار یا حتی به صورت یک میان وعده ایده آل، مصرف کنید.

* از اضافه کردن “آب پاستا” به ترکیب نترسید، این کار باعث کرمی رنگ شدن اسپاگتی کاربونارا خواهد شد.

* اگر واقعا عاشق پاستا و اسپاگتی هستید، سبک‌های قدیمی پخت این غذا معروف ایتالیایی را تغییر دهید.

* اضافه کردن روغن زیاد به آب پاستا را فراموش کنید.

* مراقب میزان نمک و ادویه‌ای که به پاستا اضافه می‌کنید، باشید. نمک اصلی‌ترین ادویه برای خوشمزگی پاستا است.

* پاستا را به سس اضافه کنید، نه سس را به پاستا!

* هرگز آب پاستا را دور نریزید، اضافه کردن این آب به سس پاستا، در نهایت باعث لذیذتر شدن آن می‌شود.

* پیش از هر چیزی، دستوالعمل‌های فوق‌العاده تهیه پاستا را پیدا کنید.

* هیچ محدودیتی برای هیجان‌انگیزتر شدن پاستای شما وجود ندارد!

منبع: مجله کوروش

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.