به گزارش حوزه فناوری گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان، با حضور براری، معاون وزیر و رئیس سازمان فضایی ایران، دکتر صمیمی، رئیس پژوهشگاه فضایی ایران و معاونین و مدیران دو مجموعه برگزار شد، ماهواره پارس ۱ پس از انجام موفقیت آمیز تمام تستهای مربوطه به سازمان فضایی ایران تحویل شد.
براری ضمن عرض تسلیت به مناسبت درگذشت آیت الله مصباح یزدی و گرامیداشت یاد و خاطره شهید بزرگوار، سردار قاسم سلیمانی بر اهمیت توسعه فناوری فضایی و شتاب بخشی به این مسیر تاکید کرد و گفت: خدا را شاکریم که متخصصین پژوهشگاه فضایی ایران در یک تلاش مستمر و خستگی ناپذیر توانستند با وجود تمام محدودیتهای شیوع ویروس کرونا، این پروژه را مطابق با زمان بندی از پیش تعیین شده به اتمام برسانند و تمام تستهای مورد نیاز را با موفقیت پشت سر بگذارند.
معاون وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات، توانمندسازی شبکه طراحی و ساخت ماهواره را یکی از راهبردهای اصلی در پروژههای فضایی دانست و افزود: هدف ما تداوم همکاریهای شبکههای ایجاد شده در مسیر طراحی و ساخت ماهوارهها است و تلاش میکنیم با توانمندسازی این شبکه همکار، از رسوب علمی و دانش ایجاد شده به نحو احسن برای توسعه فناوری فضایی و شکوفایی صنعت فضایی کشور بهره ببریم.
رئیس سازمان فضایی ایران استفاده از تمام ظرفیتهای علمی و اقتصادی کشور را در مسیر توسعه فناوری فضایی بومی از دیگر اولویتهای سازمان فضایی ایران برشمرد و خاطر نشان کرد: از تمام ظرفیتهای ملی برای توسعه صنعت فضایی کشور بهره خواهیم گرفت به نحوی که چشم انداز ما رونق این حوزه و رشد و توانمندی تمامی فعالین و بازیگران صنعت فضایی کشور چه در بخش دانشگاهی و تحقیقاتی و چه در بخش خصوصی است.
معاون وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات ماهواره پارس ۱ را یکی از عملیاتیترین و پیشرفتهترین ماهوارههای بومی کشور دانست و گفت: در طی طراحی و ساخت این ماهواره گلوگاههای فناوری متعددی پیش روی متخصصان ما بود که برای اولین بار در کشور و با کمک متخصصین خلاق ایرانی توانستیم این فناوریها را بومی سازی کنیم و اکنون توانمندی طراحی و ساخت ماهوارههای سنجشی عملیاتی با کاربردهای مورد نیاز در پژوهشگاه فضایی ایران نهادینه شده است.
براری ضمن تشکر و تقدیر از تلاش تمامی متخصصین و تیم اجرایی پروژه ماهواره پارس ۱ در پژوهشگاه فضایی ایران و سازمان فضایی ایران ابراز امیدواری کرد تا با ادامه روند توسعه فناوری فضایی درکشور، شاهد ارائه خدماتی کاربردی به کشور باشیم.
بیشتر بخوانید:
سراهای نوآوری و فناوری فرصتی برای درآمدزایی
انتهای پیام/
تورو خدا بیایید از گذشته درس بگیریم و این سری پرتاب این ماهواره را به سپاه محول کنیم تا به امید خدا مثل ماهواره نور در مدار قرار بگیره
ایران سرزمین اقوام مختلف اعم از عرب، لر، کرد، ترک، فارس، بلوچ، سیستانی، گیلک، ترکمن، مازنی و ... هست.
در واقع ایران رنگین کمان اقوام مختلف هست.
چرا باید بین این همه قوم، نام یک قوم انتخاب شود. آیا قومگرایی در بین مقامات ایران رشد کرده و افکار فاشیستی جای ایرانی بودن رو گرفته؟؟؟
دستآورد خوبی ولی با انتخاب نام غلط به حاشیه میره. با موفقیت.
حضرت محمد(ص) فرمودند:علم اگر در اسمان ها باشد ایرانی ها به ان دست خواهند یافت
مبروک
به کوری چشم تحریم چند دهه ای
ما به ما میتوانیم نخبگان ایران زمین اعتقاد و باور داریم
یادمه میگفتین در سال ۱۳۹۹ هر فصل یک ماهواره به فضا پرتاب خواهد شد و........!
عمل به وعده........