تغذیه و مواد غذایی مصرفی شما در زیبایی چهره و جوانی پوست شما بسیار تاثیر گذار است.

به گزارش خبرنگار حوزه کلینیک گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان،  پوست انسان اولین قسمت بدن است که با بالا رفتن سن سریعا تغییر شکل می‌دهد. همه باید توجه داشته باشند علاوه بر پیری مواردی از قبیل کرونولوژیکی، قرار گرفتن بیش از حد در معرض نور خورشید، استعمال دخانیات، اضطراب، تغذیه، خواب نادرست و ... نیز می‌توانند نیز بر روی ظاهر پوست ما تاثیرگذار است. 

تغذیه سالم عامل جوان کننده پوست و طول عمر و سلامتی است. براین اساس برخی از مواد غذایی برای سلامت پوست بسیار مفید هستند.

۱. مصرف سیر

مطالعات نشان می دهند ترکیبات موجود در سیر بدن انسان را در مقابل آسیب رسانی به کلاژن پوست صورت و بدن در جهت کاهش روند ایجاد چین و چروک محافظت می کند.

۲. دانه چیا

دانه‌های چیا سرشار از پروتئین امگا ۳ هستند، زیرا اسید‌های چرب امگا ۳ به محافظت از پوست کمک می‌کنند.

۳. دارچین

بسیاری از گیاهان و ادویه‌ جات از جمله دارچین به دلیل منابع قدرتمند آنتی‌اکسیدانی اثرات مخرب رادیکال‌های آزاد را خنثی می‌کنند.

۴. سالمون

 ماهی‌های چرب مثل سالمون حاوی این ویتامین D هستند و به جلوگیری از پیری پوست کمک می‌کنند.

۵. کرفس و بادرنگ (خیار)

کرفس و بادرنگ شامل مواد معدنی عالی برای داشتن یک پوست جوان ، لطیف و شاداب هستند.

۶. مالته (پرتقال)

مرکباتی مانند مالته سرشار از ویتامین C هستند و این ویتامین برای سنتز کلاژن مفید است، افراد جامعه باید توجه داشته باشند با افزایش سن، کلاژن موجود در پوست کاسته و کلاژن نقشی اساسی در خاصیت ارتجاعی پوست ایجاد می کند، بنابراین، مصرف ویتامین C در حفظ یکپارچگی ساختاری پوست حائز اهمیت است.

خوراکی مفید

۷. آووکادو

آووکادو مملو از ویتامین‌های گروه B است و یکی از بهترین منابع اسید‌های چرب محسوب می‌شود.

۸.. لوبیا قرمز

لوبیا قرمز سرشار از آنتی‌اکسیدان است و می تواند منبع بزرگی از فیبر پری‌بیوتیک محسوب ‌شود، این ماده خوراکی به عنوان منبع خوبی از مواد معدنی در مبارزه با انواع التهاب ها نقش دارد.

۹. بادمجان رومی (گوجه فرنگی)

بادمجان رومی یکی از مواد غذایی مهم برای جلوگیری از پیری پوست است، لیکوپن موجود این میوه و در رژیم غذایی به محافظت از پوست انسان در برابر آفتاب و نرم شدن آن کمک ویژه می‌کند.

۱۰. بادام

بادام حاوی اسید‌های چرب مفید و آنتی‌اکسیدانی است، زیرا این خوراکی طی یک آزمایش بر روی داوطلبان که به مدت چهار ماه و به صورت روزانه استفاده شد، کاهش شدت چین و چروک به سرعت در این افراد پدیدار شد.


بیشتر بخوانید


انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار