کتاب از غذای جسم تا غذای جان نوشته دکتر حسین علیان با ۷۲ صفحه در قطع رقعی دی ماه  امسال در شیراز منتشر شد.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از شیراز، حسین علیان، نویسنده کتاب از غذای جسم تا غذای جان درباره اثر خود، گفت: از سال ۱۳۸۸ تا ۱۳۹۲، ساکن شهرک غرب تهران بودم و خیابان ایران ‌زمین برایم اسم آشنایی بود، مجتمع مهستان، منزل پروفسور حبیب الله هدایت که گه‌گاه عصرها در منزلشان صحبت می‌کردیم و از محضر نورانی او کسب فیض می‌ بردم  که  پرسش و پاسخ‌ با ایشان  دست‌ مایه‌ای برای نوشتن  این کتاب شد.

پروفسور حبیب‌الله هدایت متولد سال ۱۲۹۹در شهرضا، اصفهان است که در ۱۷ مهر ۱۳۹۲ درگذشته است.

او متخصص زنان و بهداشت عمومی بود که با تحصیل در فرانسه  زمینه علوم تغذیه در انگلیس  را دریافت کرد.

هدایت، پس از بازگشتش به ایران انستیتو علوم تغذیه، انجمن دیابت ایران و انستیتو بهداشت کار را تاسیس کرد.

این پزشک ایرانی نویسنده ۶ کتاب و ده‌ها گزارش و مقاله تحقیقاتی در زمینه صنعت غذا است که از او به عنوان پدر علم تغذیه ایران یاد می‌کنند.

 انتهای پیام/ت

 

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.